Trojmesačné očkovanie

michaelavikinka
19. sep 2020

Ahojte chcem sa opýtať malú mu ockovali na 3 mesiace a teraz ni nechce papať predtým mi vypila aj 150 a teraz ledva 90 môže to s tym súvisieť?

rebeka_02
19. sep 2020

Áno, môže jej teraz prestať chutiť ...naša papala normálne len sa jej zhoršil spánok 🤦

dzulli1980
19. sep 2020

Môže ... naša tak týždeň po očkovaní slabšie papala resp. nechcela vôbec jesť.

michaelavikinka
autor
19. sep 2020

@rebeka_02 no pekne aj moja cez deň slabo spí a ockovali ju štvrtok mali sme ak trošku problém lebo ju to bolelo tak som dávala studené obklady ale toto ze nemá chuť papať to som necakala🤦‍♀️🤦‍♀️

michaelavikinka
autor
19. sep 2020

@dzulli1980 tak načo sú tie očkovania keď sú detičky potom také mrzute🤦‍♀️🤦‍♀️jasné ja viem musí to biť

dzulli1980
19. sep 2020

@michaelavikinka To, že jej chvíľočku po očkovaní nebude chutiť papať je ten najmenší problém ... oveľa horšie reakcie majú detičky po očkovaní ... neboj, mojej trvalo cca týždeň, kým sa po očkovaní dostala do starých koľají 🙂

michaelavikinka
autor
19. sep 2020

@dzulli1980 no ja viem ze su aj horšie mi sme mali aj horúčku a úplne cervenu nozicku ale nato som dávala studené obklady tak to preslo

dzulli1980
19. sep 2020

@michaelavikinka Áno aj moja mala horúčku, nechutilo jej, bola mrzutá, taký plačko ... to sú také štandardné reakcie na očkovanie ... prejde to 🙂

ivca88
19. sep 2020

Úplne normálna reakcia.
Aj keď je človek chorý, tak mu nechutí jesť. Telo sa sústreďuje inde.
Netreba z toho robiť tragédiu, že nevypije štandardnu dávku.
Prínos očkovania je oveľa vyšší, než nejaké krátkodobé nežiaduce účinky na ktoré o týždeň zabudnes ☺️
Moje baby mali práve sopel a to malo u nich rovnaké "nežiaduce účinky" -> zvýšená teplota, mrzutost, nespavosť, nechceli jesť a plus sople 🤷
Takže tak

michaelavikinka
autor
19. sep 2020

@ivca88 jasné že to je dobre pre dieťa očkovanie len pri prvej dcére som to nemala zato som sa pýtala či moz3 to byť stoho 😀

ivca88
19. sep 2020

@michaelavikinka jasné že môže. Ale môže to byť aj niečo ine.
Keď mala moja prvá dcéra 3 mesiace tak úplne odmietala jesť aj 7 hodín. Neskôr sme prišli na to, že má chuda bolesti v brušku, keďže mala intoleranciu laktózy a potom mala riedku stolicu.
No a u bábätiek to tak zväčša byva, že v čase jedenia pustia aj do plienky. Tak preto vôbec nechcela.
Porozumieť bábätku je niekedy ťažšie, nez spraviť vysokú školu 🤷🤦😅

michaelavikinka
autor
19. sep 2020

@ivca88 no moju trápi kolika ale papava pekne to len teraz ako ju zaockovali..a kakanie🤦‍♀️2 krát za 3 mesiace sa mi tak vykákala ze do plienky ináč keď je odbalena tak kaka😀