Ahojte.Synček bol pred 8 dňami očkovaný a dali sme ho aj proti kiahňam.Až teraz začal teplotovať.Lekárka nás upozornila že môžu kolísať teploty 10-12 dní a môže sa aj vysypať.Myslela som že teploty budú hneď po očkovaní a nie po ôsmich dňoch.je to ozaj z toho?lebo iné príznaky nemá a taploty cca.38-39.
Ahoj, po tomto očkovaní sa objavujú teploty až po týždni. My sme ju mali tiež - presne o 10. dní neskôr a trvalo nám to dva dni a bez výsypu.
no my sme skoncili s vysypom na celom tele a s vysokymi teplotami po 10 dnoch. nakoniec sme museli byt tyzden v nemocnici na koznom. mal to naozaj hrozne, akokeby tie osypky dostal. ale nedavala som ockovat proti kiahnam.
My sme mali tiez teploty po 8 dnoch od ockovania-vysoke teploty 39,8-40-ani neklesali ani nestupali-mala bola strasne spava-spala v kuse aj 4hod-tolko,co sa prebrala,napila sa,vycikala a zase spala dalej.Ked sa vysypala na treti den teploty ustali.Skoro sme v nemocnici skoncili aj my,no odmietla som.Po podani cipku,ktory nam dali v nemocnici sa postupne vysyp stratil. Kiahne sme tiez nedavali ockovat.
zuzu101 ..po tomto ockovani byvaju teploty takto neskor dost casto