Dievčatá, boli sme včera očkovať a malá akosi viac spí..je to normálne ??? má aj mierne zvýšenú teplotu.. Boli aj vaše detičky ospalé po očkovaní ? ako dlho ???
@kikaski opytajte sa vasho pediatra... Kedze ste zrejme podpisali informovany suhlas, lekar vas mal informovat o moznych komplikaciach a neziaducich ucinkoch... Pokial mas prehlad o tom, co vakcina obsahuje, musi ti byt jasne, ze organizmus je extremne zatazeny a ma co robit, aby ten napor zvladol..
spavost bude najskor suvisiet s teplotou... vsak aj ty ked mas teplotu viac ta taha do spanku...a telo potrebuje oddychovať... treba sledovat teplotu a ked sa vytrati nejaká vyrazná spavosť by nemala pretrvávat...
odsleduj si teplotu a zajtra by malo byť lepšie...aj moje deti ak mali teplotu boli buď nevlúdne alebo spavé...a ak sa ti to nezdá rieš to zo svojim lekárom nie tu...
@kikaski ano, je to pravdepodobne od tej teploty, preto je viac unaveny. treba ho sledovat ci mu velmi nestupne teplota a tiez zvysit prijem tekutin. ja som davala viac caju, po ockovani vypil 2x tolko ako zvycajne.
@kikaski co znamena,ze vela spinka?napisem ti moju skusenost po vsetkych ockovaniach...ockovanie okolo 13tej....kym sme dosli domov asi o tej 15...napil sa mliecko a spal do vecera...do nejakej 19tej...potom sme ho rychlo okupali-iba take oclapkanie rychle a zase papanie,resp...najprv jedenie a potom umyvanie...zmerali sme teplotu a dali sme spinkat....a celu noc som pozorovala....ale nastastie bol ok...na druhy den tiez trocha dlhsie pospal....ale inak ok dalej....ak mas nejake pochybnosti-lebo len ty svoje dieta poznas...ci robi vsetko ako predtym....chod a lekarom
Pediater by ti povedal ze je to normalne,moj nazor vsak je ze je to absolutne nenormalne. Telo je vysokovane z toho svinstva tak setri energiou aby to dokazal organizmus spracovat. 6chorob naraz by za normalnych okolnosti dieta nikdy nedostalo-len vakcina toto dokaze dat min 6chorob do organizmu naraz.drzim palce aby sa drrobec dal do poriadku cim skor
@terezka1947 no budí sa na krmenie, ked ju nosim na rukach tak kuka a nespi...ale moja mala nieje taka spava zvycajne, pospi vacsinou hodinku a zase sa zobudi...a dnes spi a ked cche jest tak si pyta...ma aj teplotu tak neviem ci aj to ju vycerpava...a este aj doma mame dost teplo...neviem, pockam do zajtra...este uvidim aka bude v noci...je pravda ze tuto noc toho nepospala, asi ju este boleli nozky...v noci mi vacsinou prespi cely cas...dufam, ze to bude dobre
@kikaski ja ta chapem,ze sa bojis....ja som bola mimo par dni po ockovani 😒
jednoducho ju iba pozoruj,snaz sa vyhoviet jej vo vsetkom...a pokial by sa ti nieco nepozdavalo...chod....iba samotna mierne zvysena teplota a o trochu viac spinkania tak kratko po ockovani je vacsinou u kazdeho baba(aspon,co viem od kamosiek)....neboj,bude to dobre 😉
@kikaski ahoj ..mne po kazdom ockovani spala 3-4 hodiny (ockovana cca o 10tej rano) pritom normalne tolko spavala tak maximalne hodinu a pol..dalsi den uz pohoda...
pokial to bude trvat den - dva podla mna ok, ale isto dlhsie to uz normlne nie je..
drzim palce aby mala bola zajtra ok
@kikaski nie je to normalne. precitaj si pribalovy letak vakciny, co dali malej