Skúsenosti s odmietnutím očkovania v Trnave

lukihomamina
7. jan 2013

Ahojte, chcem sa opýtať "trnavských" mamičiek, ktoré odmietli povinné očkovanie, aké majú s tým skúsenosti? Čo nasledovalo? Prípadne, ktorý/á pediater je otvorený komunikácie ohľadom odmietnutia a nezačne sa hneď vyhrážať? Dakujem

prevenar
8. jan 2013

ahoj. nie som sice mamicka, ale snad to nebude vadit 🙂 trnavske RUVZ je zname snad ako najsilnejsie ockofasisticke centrum na slovensku. tj. velmi casto a velmi radi siahaju po max. moznej pokute a to je 330e .

samozrejme vymienat si mena lekarov je lepsie robit cez maily, ako verejnu diskusiu ,alebo MK postu. ..vies ako ^^ slovensko je male a najde sa tu par pomerne neprajnych smradov ^^

ale v zasade ti moze byt jedno , ci sa lekar vyhraza, alebo nie. nic to na nicom nemeni. lekar nie je tvojim partnerom na takuto diskusiu ak si to sama nezelas, je to tvoje dieta a v konecnom dosledku plati tvoje rozhodnutie, nie si povinna nikomu nic vysvetlovat. odporucam aj nic nikomu nepodpisovat , velmi lahko sa zamotas do samoudania. samozrejme , je prijemnejsie jednat s niekym psychicky stabilnym, to je jasne 😉

ak sa chces dozvediet vsetko o odmietani odporucam vstup do sukromnej temy kt. ma 500+ uzivatelov kt. neockuju . viac info v mojom fotoblogu. vela stastia 🙂

lukihomamina
autor
8. jan 2013

@prevenar veľmi krásne ďakujem za odpoveď

digysa
30. máj 2013

@dida38 a sme v Trnave.......

stanulka14
14. okt 2013

Ahojte, chcem sa opítať, či máte niekto zkúsenosti s neočkovaním v Trnave? Prvú dcérku mám zaočkovanú, druhú 15-mesačnú nechcem dať očkovať MMR vakcínou, ale môj pediater to síce akceptuje, no nahlási ma. Poznáte niektorá dr. v Trnave, ktorý nenahlasuje na RÚVZ? Samozrejme, môžme sa skontaktovať e-mailom.Ďakujem veľmi pekne za každú informáciu.