Rev po očkovaní

zasln
7. mar 2013

Baby,
Mala mi reve uz vyse tyzdna po ockovani. Je to normalne? Maleho ten rukot presiel do tyzdna. Nas znamy profesor hovori ze to je OK. Zacinam mat trochu strach. Ak ste z blavy mozeme skocit aj na kavicku...

kobrtko
7. mar 2013

No, ok to veľmi nie je ide asi o nekontrolovateľný plač vyvolaný látkami vo vakcíne, (Al a Hg), ktoré príliš dráždia mozog. Skús si nájsť niečo o očkovaní (net, knihy, tých je dosť- Napr. Alexander Kotok (očkovanie- v otázkach a odpovediach pre premýšľajúcich rodičov)...tým ťa nechcem samozrejme strašiť, možno to nie je nič vážne, ale informuj sa, kde sa dá, držím palce, nech je to ok 😉

reanda
7. mar 2013

je to bezny vedlajsi ucinok ockovania.. ak si sa rozhodla ockovat, tak by si si toho mala byt vedoma .. pre dieta to urcite ok nie je, ale to si asi tiez zvazila pred ockovanim, nie?

pia22
7. mar 2013

Pokiaľ máš prehľad o tom, čo za chemické jedy vakcíny obsahujú, aké reakcie dokážu spustiť v organizme, tak určite vieš niečo o dlhodobom plači po očkovaní z dôvodu zápalu mozgu, poškodenia mozgu, podráždenia nervovej sústavy a iných svinstvách, ktoré očkovanie dokáže spôsobiť /mimochodom, neutíchajúci plač je jedným z hlavných príznakov/, tak sa nemáš, čomu čudovať je to nenormálne "normálne".

andrejka1983
7. mar 2013

@zasln ...... neboj sa 🙂 každé dieťatko reaguje inak, držím palce aby to skoro prešlo, a ak to nebude utíchať porad sa so svojou lekárkou,možno to vôbec nesúvisí s očkovaním, ale ho bolí niečo iné, možno zúbky, možno bruško... 😉 držte sa

halienka
7. mar 2013

@zasln ako reve? V jednom kuse ti už týždeň reve? Aký je ten plač? Ak ten známy profesor hovorí, že je to normálne, tak ho s malou navštív a buď u neho celý jeden deň, aby pochopil aké to je "normálne" 😠 Ak dieťa takto stále plače určite nie je niečo v poriadku 😠

bralilienka
7. mar 2013

@zasln známy profesor ma asi profesúru udelenú v odbore strojár ?
škoda, že ste sa mnohé začali obávať až po očkovaní. aj my, ale my sme dopadli po očkovaní úplne zle, zle, zle

škoda, že dôverujeme lekárom, farmafirmám, letákom, sponzorovaným článkom a nie vlastným inštinktom a prehľadom o tom, čo do dieťaťa nechám vpichnúť
kočiarik vyberáme dlhšie, však?

kvieta
7. mar 2013

https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/kocky-zo-ziliny-ktore-nedali-zaockovat-svoje-deti/

zasln Ja mam kamaratku od ziliny, ta veru dala ockovat vsetko aj co nemusela a este jej aj nieco doviezli z rakuska. Neviem co ja sa tomu nerozumiem. Ale mame znameho - profesora, on nam to vsetko poradil a sme radi. Maly sice plakal trochu, tyzden, ale dalo sa to, uz je ticho.
Dnes o 11:07 • Páči sa mi to • Pošli IP •

@zasln Tak ako je to? Malá, či malý? Reve, či už je ticho?

jarhal
7. mar 2013

je to normalne..
.neboj to prejde...
.male deti zvyknu plakat . aj za preni za nic..
..ved nevedia hovorit. 😀
a ked vyrastie tak ti povie...

katy1979
7. mar 2013

@kvieta cely ten nick je divny. Cerstvo registrovana. Komentuje len temy o ockovani. Hned sa chce stretavat. Niekto nema vsetkych pohromade

danim
7. mar 2013

@kvieta zakladatelka ma 2 deti , nie ? pisala skusenosti so synom... teraz ma obavu o dceru.. som to ja tak pochopila

kvieta
7. mar 2013

Prosím mamičky, ktorá z vás, by napísala, že jej dieťa už týždeň po očkovaní REVE ? - je to dosť necitlivé synonymum slova PLAČE pre zúfalú mamu, ktorá má strach o svoje dieťa. Iba žeby ... znovu vyšlo slniečko? 😀

jarhal
7. mar 2013

@katy1979 a
@danim dievcata to vam nedoslo ze si robi srandu tak podme si robit aj my... a navrhujem ju do skupiny : ziadna nuda... 😀 😀

kvieta
7. mar 2013

@danim prečítaj si oba príspevky a porovnaj časy, prosím. Hovorí v prítomnom čase v oboch príspevkoch.

jarhal
7. mar 2013

@kvieta
zeby slniecko dostalo nejaky virus?
boze ved je ockovany...a chlap.. a tak by mal nieco aj zniest? padavka...

kvieta
7. mar 2013

@jarhal On si nerobí srandu, on provokuje, arogantne nám dáva najavo, že aj tak si nájde spôsob, ako sa vysmeje očkujúcim do očí. A keby len nám.

danim
7. mar 2013

@jarhal
@kvieta necitala som to detailne, lebo ma tieto hadky v tychto temach nezaujimaju. nemam prestudovane vsetky jej prispevky 😀 😉
jedine ak by mala dvojicky 😀 a zaroven prava ruka nevie co robi lava 😀 😀

jarhal
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarhal
7. mar 2013

@kvieta patrilo to tebe to vyssie

kvieta
7. mar 2013

@danim Ona je on🙂

danim
7. mar 2013

@kvieta cisty blazinec... polovicu tem aj uzivatelov porusit... jedina prevencia 😀 😀 😀 😀

kvieta
7. mar 2013

@jarhal Veď to je na tom to smutné, že sa smeje na dobrosrdečnosti mamičiek a na ich ochote a snahe poradiť. Podľa mňa je to úplne mimo toho, ako by sa tu ľudia mali k sebe chovať. Nechápem, kam až dokáže zájsť človek v presadzovaní vlastných názorov. Je mi ľúto tých, ktorí sa zapájajú neskôr a myslia si, že tie príspevky sú úprimné☹

jarhal
7. mar 2013

@kvieta presne o to mu ide tie ktore sa zapoja v dobrej viere tak na nich sa odbavuje...
ale tak kazdy sme nejaky a ona je na hlavu...
a ty si tak dobra az to boli.... to sa nenaucis vracat ranu? kopni si... 😀 😀

kvieta
7. mar 2013

@jarhal Nie som dobrá🙂 Len sa snažím nikoho neurážať. Téma očkovanie je citlivá, mamičky, ktoré majú deti choré, je jedno, z akých dôvodov, sú zraniteľné viac. Ak tu budú fungovať takíto ľudia a teda ak sa ich tento priestor poskytne, diskusia stráca zmysel - aspoň pre mňa. Keby som chcela hrať divadlo, idem študovať na VŠMU a nezapojím sa do tak citlivej a vážnej témy takýmto spôsobom.
A načo kopať, veď sa vyfarbil sám, sám sa nakopal 😀

jarhal
7. mar 2013

ano citliva tema to mas pravdu
ale nakolko citliva tak natolko poniektore su bezcitne....a tak ty si vynimka... 🙂
ty chces pomahat a chranit a hladas diskuiu a rozumnych ludi....

ja som sa poucila teda naucili ma matere co tu tolko vela casu travia a varuju vsetkych bu..bu..bu..
ze citlivost potrebuju ale nerozdavaju 😀
mniska by zo mna nebola...

jarhal
7. mar 2013

@kvieta zase tebe venovane 🙂 🙂

kvieta
7. mar 2013

@jarhal Ale jasné, vieme kto je ako a prečo citlivo-necitlivý. Ja nenarážam na nikoho, a Ty nebuď až taká sebakritická. Možno aj mníška by z Teba bola a riadna, keby si sa narodila pár storočí skôr 😉 😀 😀 😀

jarhal
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvieta
7. mar 2013

@jarhal Musííím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jarhal
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danjelca
7. mar 2013

a nick zasln-nie je skratka zaočkujte aj slnko? 😀 😀