Baby,
Mala mi reve uz vyse tyzdna po ockovani. Je to normalne? Maleho ten rukot presiel do tyzdna. Nas znamy profesor hovori ze to je OK. Zacinam mat trochu strach. Ak ste z blavy mozeme skocit aj na kavicku...
je to bezny vedlajsi ucinok ockovania.. ak si sa rozhodla ockovat, tak by si si toho mala byt vedoma .. pre dieta to urcite ok nie je, ale to si asi tiez zvazila pred ockovanim, nie?
Pokiaľ máš prehľad o tom, čo za chemické jedy vakcíny obsahujú, aké reakcie dokážu spustiť v organizme, tak určite vieš niečo o dlhodobom plači po očkovaní z dôvodu zápalu mozgu, poškodenia mozgu, podráždenia nervovej sústavy a iných svinstvách, ktoré očkovanie dokáže spôsobiť /mimochodom, neutíchajúci plač je jedným z hlavných príznakov/, tak sa nemáš, čomu čudovať je to nenormálne "normálne".
@zasln ...... neboj sa 🙂 každé dieťatko reaguje inak, držím palce aby to skoro prešlo, a ak to nebude utíchať porad sa so svojou lekárkou,možno to vôbec nesúvisí s očkovaním, ale ho bolí niečo iné, možno zúbky, možno bruško... 😉 držte sa
@zasln známy profesor ma asi profesúru udelenú v odbore strojár ?
škoda, že ste sa mnohé začali obávať až po očkovaní. aj my, ale my sme dopadli po očkovaní úplne zle, zle, zle
škoda, že dôverujeme lekárom, farmafirmám, letákom, sponzorovaným článkom a nie vlastným inštinktom a prehľadom o tom, čo do dieťaťa nechám vpichnúť
kočiarik vyberáme dlhšie, však?
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/kocky-zo-ziliny-ktore-nedali-zaockovat-svoje-deti/
zasln Ja mam kamaratku od ziliny, ta veru dala ockovat vsetko aj co nemusela a este jej aj nieco doviezli z rakuska. Neviem co ja sa tomu nerozumiem. Ale mame znameho - profesora, on nam to vsetko poradil a sme radi. Maly sice plakal trochu, tyzden, ale dalo sa to, uz je ticho.
Dnes o 11:07 • Páči sa mi to • Pošli IP •
@zasln Tak ako je to? Malá, či malý? Reve, či už je ticho?
je to normalne..
.neboj to prejde...
.male deti zvyknu plakat . aj za preni za nic..
..ved nevedia hovorit. 😀
a ked vyrastie tak ti povie...
Prosím mamičky, ktorá z vás, by napísala, že jej dieťa už týždeň po očkovaní REVE ? - je to dosť necitlivé synonymum slova PLAČE pre zúfalú mamu, ktorá má strach o svoje dieťa. Iba žeby ... znovu vyšlo slniečko? 😀
@jarhal Veď to je na tom to smutné, že sa smeje na dobrosrdečnosti mamičiek a na ich ochote a snahe poradiť. Podľa mňa je to úplne mimo toho, ako by sa tu ľudia mali k sebe chovať. Nechápem, kam až dokáže zájsť človek v presadzovaní vlastných názorov. Je mi ľúto tých, ktorí sa zapájajú neskôr a myslia si, že tie príspevky sú úprimné☹
@jarhal Nie som dobrá🙂 Len sa snažím nikoho neurážať. Téma očkovanie je citlivá, mamičky, ktoré majú deti choré, je jedno, z akých dôvodov, sú zraniteľné viac. Ak tu budú fungovať takíto ľudia a teda ak sa ich tento priestor poskytne, diskusia stráca zmysel - aspoň pre mňa. Keby som chcela hrať divadlo, idem študovať na VŠMU a nezapojím sa do tak citlivej a vážnej témy takýmto spôsobom.
A načo kopať, veď sa vyfarbil sám, sám sa nakopal 😀
ano citliva tema to mas pravdu
ale nakolko citliva tak natolko poniektore su bezcitne....a tak ty si vynimka... 🙂
ty chces pomahat a chranit a hladas diskuiu a rozumnych ludi....
ja som sa poucila teda naucili ma matere co tu tolko vela casu travia a varuju vsetkych bu..bu..bu..
ze citlivost potrebuju ale nerozdavaju 😀
mniska by zo mna nebola...
a nick zasln-nie je skratka zaočkujte aj slnko? 😀 😀
No, ok to veľmi nie je ide asi o nekontrolovateľný plač vyvolaný látkami vo vakcíne, (Al a Hg), ktoré príliš dráždia mozog. Skús si nájsť niečo o očkovaní (net, knihy, tých je dosť- Napr. Alexander Kotok (očkovanie- v otázkach a odpovediach pre premýšľajúcich rodičov)...tým ťa nechcem samozrejme strašiť, možno to nie je nič vážne, ale informuj sa, kde sa dá, držím palce, nech je to ok 😉