prepacte zienky, som tu cerstvo zaregistrovana a potrebovala by som od vas info, ako to prebieha na priestupkovom konani ohladom odmietnutia ockovania na RUVZ TRENCIN. Kto ma osobnu skusenost? Myslim, ze to preberate v sukromnej diskusii, mozem poprosit o prizvanie? 🙂) dakujem!
@prevenar ohromne, naozaj 🙂 tak ako vy tvrdite, ze ockovanim ublizujeme detom, neockovanim im ublizujete tiez a este aj verejnost ohrozujete a pride vam vtipny monolog na RUVZ.... vyborne.
citujem: ".......budes vyrozumena ,ze si bola zle ,zle ,zle dievcatko, bude ti urceny "trest" a ides domov. ^^ "
a ostatnym zakladatelkam podobnych tem: najskor machrujete s neockovanim a potom ste cele dokakane ako to na RUVZ prebieha 😕 🙄
@ala2012 inak ked ta zaujima nieco ohladom odmietania ockovania a zaroven ta nezaujimaju komentare trollov , tak ti odporucam navstivit tuto diskusiu - https://www.modrykonik.sk/skupina/1799/
@mawka tu nejde o "dokakanie" ale o to, aby som sa aj ja pripravila na rozhovor, predsa len clovek nechodi po priestupkovych konaniach kazdy den. A myslim, ze keby tento stat ponechal rozhodnutie na rodicovi ci ockovat alebo nie, tak sa tu takto nevyjadrujes, pretoze ziadne konania by neexistovali. Ale zrejme si mala potrebu to napisat...beriem 🙂
ehm..........
To by nebolo fórum a špeciálne na modrom koňovi, aby sa nenašiel niekto, kto tu začne osočovať a kritizovať druhých...
prebieha to tak isto, vsade inde .. predvolaju ta ..prides ..vypocujes si monolog , budes vyrozumena ,ze si bola zle ,zle ,zle dievcatko, bude ti urceny "trest" a ides domov. ^^
ak si dobre spominam,tak trencin nedava pokuty.