Prvé očkovanie - rady

30. jan 2023

ahojte mamičky, prosím čo zabralo po prvom očkovaní na zmiernenie možnej reakcie? rada by som sa dopredu pripravila. Akú náplasť ste dali a čo od horúčky? Vopred ďakujem 🙂

ninakajka
30. jan 2023

Ja som dcere dala take chladive naplaste, jednu som prestrihla a dala na oba vpichy, bola bez teploty, aj synovi som to tak spravila a tiez bez teploty. Dcera bola akurat nervoznejsia v ten vecer.

marisoul17
30. jan 2023

Chladive náplaste, dostať v lekárni a klasika od horúčky a bolesti keby niečo.

surama
30. jan 2023

My sme davali tyzden pred ockovanim a tyzden po probiotika Probiofix, potom den pred, v den ockovania a den po Thuya take gulicky (5 guliciek v 1ml vody rozpustit) a samozrejme chladive naplaste.

anavixy
30. jan 2023

Chladive naplaste hned po prichode domov, Paralen/Nurofen od horucky len ak bude mat horucku, preventivne urcite nie.

simonettasimonova
30. jan 2023

V dnešnej dobe by som nedala určite dieťa očkovať

tenerifka
30. jan 2023

@simonettasimonova aka je dnesna doba?

syslik81
30. jan 2023

@simonettasimonova to je rada nad zlato- este ze sa ta na to nik nepytal ...

simonettasimonova
30. jan 2023

@tenerifka všade podstrcia fajzera

simonettasimonova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
syslik81
30. jan 2023

@simonettasimonova no pozeram,ze ty si prva na zozname ak by nahodou vynasli ockovanie na hlupost -zial ani to by ti nepomohlo

simonettasimonova
30. jan 2023

@syslik81 neznášam zaočkované ovce mam k tomu odpor..ja som v pohode ale odpor je odpor...Pfizer už bude v každej vakcine ale je to na každom

evaachesa
11. feb 2023

@simonettasimonova a preto že nemáš rada očkovanie, tak sa nachádzaš a komentuješ v diskusii "Ideme očkovať?" 🧐 Nebudeš tou zblúdilou ovcou práve ty? 😏

evaachesa
11. feb 2023

@simonettasimonova a čo je fajzer prosím? Dávajú k očkovaniu niečo zadarmo? Aj ja chcem. 🤣👍

simonettasimonova
11. feb 2023

@evaachesa to co trepes ty tupelo drbnute? Iba pisem co si o tom myslim. Ja určite ovca nie som ani som nebola a ani nebudem ale ty si asi chodiaca chemická základňa

evaachesa
11. feb 2023

@simonettasimonova ako si sa prosím ťa ocitla v skupine IDEME OČKOVAŤ? Čo ideš očkovať? A Tupelo, to myslíš to mesto v americkom štáte Mississippi? Nerozumiem ako to so mnou súvisí. Celkovo nerozumiem tvojej reči. 😏💁

simonettasimonova
11. feb 2023

@evaachesa neocitla som sa nikde len som napísala ze očkovať by som nedala a nepísala som to tebe tak odpal

evaachesa
11. feb 2023

@simonettasimonova ale veď nejak si sa k tomuto fóru musela dopracovať, nie? 😏 Nikoho nezaujíma tvoj názor keď o očkovanie nestojíš, tak skús nejakú skupinu o neočkovaní...tam si môžete dať jedno virtuálne potľapkanie po pleci...aké ste vy Mississippi hrdinky. 😉👍

simonettasimonova
11. feb 2023

@evaachesa nepíšem tebe si blbá? Pýtala sa odpovedám svoj nazor provokaterska hlupana nemáš čo robiť asi

evaachesa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
evaachesa
11. feb 2023

@simonettasimonova veru nemám akurát...celkom je s tebou zábava. Ale idem si radšej niečo prečítať...čo odporúčaš? 🙂

simonettasimonova
11. feb 2023

@evaachesa aby si sa šla napichat s tým fetom co ti pichli. No keď sa bavis tak si na tom dosť biedne super sobotný večer len si nájdi na zábavu niekoho iného chudera ja sa idem venovať rodine