Prvé očkovanie a pasenie koníčkov

lussysi
28. nov 2021

Dobry dievcata ja sa chcem opytat... babatko sa mi uz obcas zdvihlo samo a paslo koniky... ale odkedy ho ockovali prvou davkou povinnym ockovanim tak to uz vobec nerobi... len lezi na brusku a otaca hlavicku hore dole ale na rucky sa nezdvihne.... moze to byt tym ockovanim? Sme 6 dni po ockovani

petamich
28. nov 2021

nemyslim si, mozno sa jej/mu aktualne nechce, nas maly sa zacal pretacat a potom tyzden nic, proste sa mu nechcelo 🤷‍♀️ a po prvom ockovani sa zacal tocit aj do druhej strany, tiez to nepripisujem ockovaniu 😃

ailiba
28. nov 2021

@lussysi ale môže to byť aj očkovaním. Dieťatko skúma nové veci keď je v pohode. Stáva sa, že týždeň, dva po ockovani sa akoby zasekne, tak stiahne do seba. Telíčko bojuje. Ale nič sa neboj, všetko sa postupne vráti do starých koľají a zase začne, keď bude opäť v pohode. Poznám také prípady.

lussysi
autor
28. nov 2021

Ako chodime aj na rehabilitacne lebo bol predcasny a slabsi ale uz to bolo celkom ze v pohode a teraz mi to pride ako keby sme boli zas na zaciatku a zoslabol

lussysi
autor
28. nov 2021

Lebo on ked sa narodil tak mal 1700g v ibkubatore sme boli a mame toho viac tak som sa tesila ze uz sme aspon to zvladli a teraz uz ani to