Prvé očkovanie a kašeľ

letinka25
24. okt 2020

Ahojte mamičky,
chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s prvým očkovaním u bábätka? Máme ísť na očkovanie,ale malinký občas kašle.Čo by ste odporučili a ako to zvládali detičky?Merali ste teplotu pred očkovaním?Odkladali ste termín? Ďakujem za odpovede.

ice8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fiafia
24. okt 2020

@letinka25 moja dcérka nikdy nekaslala,keď bola mala.prvu chorobu mala okolo roka tak neviem posúdiť či na kašeľ môže byť iný dôvod napr reflux tiež sme nemali. No ja by som radšej preložila. Moja mala vždy teploty, plakala, zle spala nerada spomínam na tie očkovacie časy a som fakt rada,že na čas je to za nami

evkamotka
25. okt 2020

Na poradnu prid a narovinu sa spytaj dr

mikadooo
25. okt 2020

@letinka25 súhlasím s @evkamotka. U nás doktorka vždy pred očkovaním popočúvala, pozrela do hrdla, aj keď boli deti na 100% zdravé. Pre istotu. Ak sa jej niečo nezdalo, posunula nám termín očkovania. Raz za zaočkovala aj keď mal malý soplíky. Dr by mala vedieť vyhodnotiť ktorú vakcínu kedy môže a kedy radšej teraz termín očkovania presunúť.

bagre
25. okt 2020

@letinka25 ja v tejto dobe by som si dala pozor /nakoľko to je možné odsledovať/ aby bolo dieťa zdravé... očkovať som všetkých dávala len keď boli zdraví - podľa mňa a jasné že dr. aj tak pred každým zaočkovaním ešte vyšetrila. Pokiaľ napr. soplili tak som odkladala, veď pár dní sa dá počkať... moji ako malinkí chorí neboli,- až na posledného, a nakoniec sme skončili v nemocke a tiež na začiatku len kašlík a sem tam sople... takže očkovanie sme presúvali