Prvé očkovanie a hneď podané v ten istý deň aj druhú dávku proti rotavírusu

malycka
2. sep 2024

Dobrý večer idem si po radu má niekto skúsenosti pve povyne očkovanie u bábätiek moja malá má 3 mesiace ideme na povinné prvé očkovanie a lekárka nám chce ten istý deň podať hneď aj druhú dávku proti rotavirusu môže sa to jeden deň podať spolu máte stim skúsenosti ďakujem za rady.

olivia_c
2. sep 2024

@malycka moze sa to podat spolu, ale mozes aj povedat, ze na rotavirus pridete o 2-3 tyzdne. Niektore pediatricky to davaju spolu a ine zas nie.

andrea_82
2. sep 2024

Nas to tak dostal, vsetko spolu a nemal ziadne problemy. Bol len ten den viac spavy, ale inak nic.

a_andrejka4
2. sep 2024

Jasne bezne sa to dava v trojkombinacii rotateq, prevenar aj hexa

ivonadusa
2. sep 2024

dali sme prvykrat takto a dcera bola 3 dni uplakana velmi. uplne sa zmenila. viem, moze to by zhoda nahod ale dalsi krat sme to oddelili a bolo vsetko ok.

zuzanapjat
2. sep 2024

treba brať do úvahy, že sú momentálne horúčavy a detský organizmus môže byť aj tým počasím viac oslabený. čím viac dávok naraz, tým väčšia záťaž pre organizmus

nika23t
2. sep 2024

@malycka áno, mojej takto podala očkovanie, ale prvú dávku.

ns994
2. sep 2024

Aj syn to mal takto 3kombinaciu v jeden den. Akurat on mal prve povinne a druhu davku proti rotavirusu a nic. Ziadna reakcia

dixitka
2. sep 2024

@malycka Aj môj malý to presne takto mal a v pohode. Trochu som sa bála, lebo po prvej dávke proti rotavírusom mal dosť silnú reakciu (2 týždne hnačkoval), tak som zvažovala dať druhú dávku inokedy, nie naraz s očkovaním do nožičiek. Ale lekárka ma presvedčila, že po druhej dávke by už takú silnú reakciu mať nemal, tak sme to dali naraz a mala pravdu. Malý mal len trochu zvýšenú teplotu asi deň a potom už bolo dobre.

colsami
2. sep 2024

Ano bezne sa to dava spolu.

malycka
autor
3. sep 2024

@ns994
Áno my tak isto máme hádam to bude ok