Mamicky davali ste si niektora ockovat babo v 3.mesiaci vakcinou prevenar 13? Ako na nu reagovalo babo,malo teplotu,neziaduce ucinky,...??
moj maly je tym zaockovany uz od 2,mesiaca, druhu davku dostal v 4 a tretiu dostane o 2tyzdne. Ziadna teplota, nic cervene, velmi kludny vsetko ok
mna sa napriklad pytala lekarka ktoru chcem.a neviem ako by si ty nazvala svoje male keby ti od rana do vecera pistalo ako nahle ju polozis.ak nechces nemusis sa vyjadrovat na moje otazky,ja som polozila tuto otazku lebo som chcela poznat z praxe nasledky ockovania,na to je predsa forum.ak som ta tym nahnevala ospravedlnujem sa.
@lusia222 nasledky ockovania, aj na tuto vakcinu, najdes tu, precitat si to budes musiet tak ci tak sama 😅 inak to nejde
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/ake-neziaduce-ucinky-malo-vase-dieta-po-ockovani/
my sme očkovali synflorix ale čert ako diabol - nasledky boli rôzne napriklad dočasne ochrnutie ruky 🙄
@lusia222 Všetky vakcíny sú nebezpečné a očkovať ktoroukoľvek je vážny hazard so zdravím dieťaťa. Moja dcéra uverila lekárke a po druhej hexe skončila s rakovinou vnučka na detskej onkológii z ktorej je málokedy návrat do života. Vakcíny sú totižto všetky kontaminované lebo jednotlivé vzorky nik neskúma a neberie z nich vzorky. Je to na tvojom rozhodnutí. Môj vnuk zase po ňom ostal hyperaktívny tak, že ho nik neudržal, neprebalil ani nenakŕmil. A spával asi päť hodín denne . Zaspával až po polnoci.
@lusia222 Ahoj, my sme davali maleho ockovat a na druhy den mal teploty okolo 38, tak sme mu dali Nurofen kvapky a teplotka zmizla. Tiez bol maly mierne podrazdeny, ale to su normalne reakcie tela na ockovanie. Dufam ze sa nenahnevas (mala rada)- my sme tiez mali obdobie, kedy maly dost plakal a stale som ho musela nosit na rukach, ale ak ti mozem z vlastnej skusenosti poradit (myslim to v dobrom)-vzdy ked uz som bola uplne vycerpana, tak som si zmyslela na kopu znamych co chcu mat deti a nemozu a hlavne som si stale opakovala aka som vdacna, ze dietatko mam zdrave, len jednoducho vymysla a chce sa nosit a ze ho milujem. Skus malickemu spievat, skus byt kludna a aj babo sa ukludni. Ver mi, mam to odskusane. Drzim palce
ahoj ja nemam vlastnu skusenost ale svagrina davala maleho ockovat prevenarom minuly tyzden a je v pohode ani teplotu nemal nic...