Ahojte babuľky. Ktorá ste v poistená aj s bábok v Unione. Preplácajú vakcínu Rotarix v rámci preplácania liekov? Kamoška mi hovorila, že jej následne vrátili platbu, ale jej malá má už skoro 3 roky. Chcela by som vedieť, ako je to aktuálne. Písala som aj im, ale zatiaľ žiadna odpoveď.
Dobrý deň, ano preplacaju...lekar predpise recept a celu sumu uhradia, myslim, že do 6 rokoch ale nie som si ista...ja som davala malej do roka a teraz v septembri by mi mali prist peniažky lebo to preplacaju každe 3 mesiace...
@veronika180384 ja som s na to bola minulý týždeň pýtať, davali sme bábätko očkovať, majú to na nejaké kategórie rozdelené a prva je do 6 rokov deti. Tam platí 10e rodič a zbytok preplatí poisťovňa. U dr som zaplatila plnú sumu, nejakých 43e a do 3 mesiacov na vrátia cca 33e. Tak mi povedala pani v Unione ☺️
@veronika180384 áno preplatia, dávali sme rotateq, to sú 3 dávky, dec2019, jan a feb 2020 a preplatili
Ďakujem vám všetkým žienky, malý má 13 týždňov a zajtra by mal užiť prvú dávku 🥰😍
@veronika180384 neviem ci Vam niekto povedal..lebo to maju trosku chaoticke ale aktivujte si aj preplacanie veci navyse, nielen to co je zo zakona. To musite v online pobocke a zaplatia Vam aj doplatky navyse- je tam spoluucast 10€ ale usetrite vela
@veronika180384 nepíšu tam momentálne to čo chceš:
https://www.union.sk/ockovanie