Dobrý , chcela by som sa opýtať. Deti mám zaočkované, ale doktorka nás vola na preočkovanie dieťaťa narodeného v 2016, vraj tieto deti vykazujú nízke protilátky. Nie som zasadne proti, ale nie som tomu ani nadšená. Máte tu takéto detičky 2016 a myslím, že tento rok budú zvolávať narodené z roku 2017?
Ak ju teraz opäť preockujem.... kedy bude preockovana neskôr? Snáď až v 11 tom. Ďakujem
@fazulkova ako ste dopadli? to vysvetlenie MUDr. mi pride dost zvlastne, akej vzorke deti robili testy na protíatky? mne sa ten skok z 11r na 6r a od 2016 na 5r. tiez dako nezda🤔 ideme v stredu na poradnu, tak sa budem pytat doktora ale chcem to aspon o 1 rok posunut, aj koli korone
Ahojte. No ja som zatiaľ nedala ockovat... takze neviem, ako sa bude lekárka tváriť, keď ju budeme potrebovať. Očkovaním som si prešla u troch deti a nepáči sa, že mi zavolajú, že pri týchto a týchto ročníkoch treba preočkovanie akoby sa nechumelilo. Dám ju zaočkovať neskôr..
@girlspower ahoj, prosim, nemas info k tym detom 2017 ze kedy a co? Moja je NOVEMBER 2017. Nema ani tri a pol roka a uz buduci tyzden mame prist na preockovanie na osypky!!
@mafa1610 ahoj. Neviem. Mna takto tiež volala doktorka, keď mala nemala ešte ani 4 roky. A preto som bola z toho taká znechutená. Viem jedine, že sa to má preockovavat v 4 roch.
Mám 11 ročného syna a má ísť na preockovanie MMR vakcínou. Je aj toto preockovanie povinné zo zákona? Čo mám očakávať, keď ho nedám? Nejaká sankcia... Dakujem
ahoj a dala si ockovat? moja je nar. januar 2017 a tiez nas to caka, ale nie som z toho nadsena..v tejto dobre..