Ahojte maminky neočkovaných detí.Dnes mi prišlo predvolanie do poradne očkovania.Určite už máte niektorá s týmto skúsenosť.Je účasť v tejto poradni nutná? Čo ma v nej čaká? Mám 10 mesačného synčeka a spravidla odmietame očkovanie pri každej návšteve v poradni,keďže s partnerom sme odporcovia vakcín.Pravdupovediac vôbec nemám chuť ísť do tejto očkovacej poradne opätovne orodovať za zdravie svojho syna a obhajovať svoje presvedčenie ,pre ktoré očkovanie zasadne odmietam.
@veronikadan Ahoj som tu nový čakáme chlapčeka.Chcem len vyjadrit velky rešpekt a uctu všetkym ženam ktore takto bojuju a odolavaju snad samotnemu satanovy.
@veronikadan nemusis za nic orodovat, ani sa obhajovat. staci trvat na neockovani. hlavne sa nenechaj zastrasit. povinnostou lekara je si zapisat do karty, ze dna toho a toho ockovanie nevykonane a to je vsetko. neboj sa. ja by som do tej poradne sla, lebo ta budu opatovne predvolavat, nech to mas za sebou..🙂
@veronikadan Na poradnu ako taku chod, aby si neprisla o pridavky od statu, ockovanie odmietni. Inak napis @prevenar -ovi, aby ta zaradil do sukromnej skupiny Nesuhlas s povinnym ockovanim, tam ti ludia poradia, alebo sa pridaj do Fotoblogovej skupiny - https://www.modrykonik.sk/skupina/1799/