Ahojte, tí ktorí máte niekoho očkovaného teraz okolo polovice marca prvou dávkou vakcíny, dostal už pozvánku na druhé očkovanie? Neviete kedy cca budú chodiť? Viem, že by sa druhé malo zopakovať o 28 dní, rodičom povedali, že príde sms a mail, ale zatiaľ nič. Ešte je síce dosť času, ale tak informatívne. Zaujíma ma najmä Pfizer. Ďakujem.
Môj otec mal druhú dávku 4. 3. a SMS a email prišli 23. 2.
Mojej mamine povedali, že ak jej nepríde sms, aby prišla presne o 28 dní v približnom čase ako bola na prvej dávke. Že niekedy sms ani nepríde.
Mamina mala druhu davku 15.3 sms s terminom jej prisla 11.3 o polnoci. Jej kolegovi neprisla vobec ale isiel tam aj tak a zaockovali ho.
No super, vidím, že je to ozaj od prípadu k prípadu. Idem pre istotu presne pozrieť tých 28 dní 🙂
Tyzden pred 2.davkou
mojej babke rovno povedali, ze sms nepride a ma prist presne o 28 dni.
A ako tí ľudia, ktorým nepríde SMS, majú vedieť na koľkú prísť? Môj otec bol prvýkrát o 14.20 h a druhýkrát o 13,40 h, viem to, lebo som zadávala môj e-mail.
Z mojej eodiny vsetkym, ktoi mali ockovanie vo februari uz prisla SMS a tento tyzden aj boli na druhom kole. Prislo im to cca 10 dni pred. Ale den po ockovani im prisla dalsia pozvanka na druhe kolo, teraz na 30.3 😂 Vsetkym trom 😂 Akurat mamina ma len dva tyzdne po a nema nic, ale ta bola Astrou-Zenecou, lebo bola az v neskorsej skupine.
Nam chodili sms asi dva tyzdne po prvej davke a dva tyzdne pred druhou davkou takze presne v strede 😃 ale moze prist aj tyzden pred ,nestresuj 😉
Svokrovi prišla sms hneď v deň prvého očkovania, mojej mame este neprišlo nič a bola 17.3