Dobrý deň, hľadám SKÚSENÉHO a HLAVNE DOBRÉHO pediatra v Prešove, ktorý nesúhlasí s očkovaním. Akceptujem a viem, že sa to nedá meno pediatra napísať verejne, lebo by z toho mohol mať problémy. Poprosím preto napíšte mi cez internú poštu vaše skúsenosti, prípadne meno pediatra.
Na vysvetlenie... V rodine máme jednu skúsenosť a u priateľov ďalšiu, aké je očkovanie zlé... Naviac počas dlhodobého pobytu manželky v nemocnici počas tehotenstva som zažil veľa hororových stavov , ale hlavne situácií svedčiacich o neodbornosti a totálnom šarlatánstve v súvislosti s naordinovaním liekov, ktoré s zdravotným stavom nemajú absolútne nič spoločné (napr. !!! Gentamicinom !!! naordinovaným gynekológom liečená trombóza žíl ....????!!! pre znalých účinkov lieku viď: http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/gen... , ktorý s trombózov nemá nič spoločné podotýkam, že výtery boli v poriadku a zvýšenú teplotu nemala), ale hlavne by ich mamička v tehotenstve nemala vidieť ani z rýchlika.
Prosím píšte prípadne Vám prostredníctvom internej pošty dám svoju mailovú adresu. Ďakujem.
A keďže je toto diskusné fórum, kľudne sem píšte Vaše skúsenosti o neodbornosti lekárov resp. skúsenosti s očkovaním v Prešove.
@janinah
Toto je diskusné fórum. Aspoň mám ten dojem. Ja plne akceptujem tvoj názor a bolo by fakt pekné, aby by si ty akceptovala ten môj. Či s ním súhlasíš alebo nie je mi ...
a teraz k tvojmu príspevku...
Úplne s tebou súhlasím "odbornosť či neodbornosť lekára môže posúdiť len ďalší lekár najlepšie z toho istého odboru..nie laik..."
Takže ty máš pocit, že gynekológ má zároveň odborné znalosti aj v angiológii. Hm zvláštne. Buď si môj príspevok nečítala pozorne alebo je pre teba lekár ako lekár. No v tom prípade nerozumiem tomu tvojmu vyjadreniu "môže posúdiť len ďalší lekár najlepšie z toho istého odboru" Pardon ešte je tu tretia možnosť, že sama si lekárka.
Na ozrejmenie môjho pôvodného príspevku. Na pohotovosti slúžil lekár, ktorý chlapsky priznal, že trombóze nerozumie a tak zavolal kolegyňu z domu. Poslal pre ňu taxík. Aź neskôr vyplynulo, že ani kolegyňa nemá potrebnú špecializáciu. Manželke bolo potrebné urobiť tzv. Doppler žíl, na ktorý je potrebné si urobiť atestáciu, resp. certifikát. Spomínaná doktorka ju pravdaže nemala!!! V každom prípade nám do správy napísala, že je potrebná hospitalizácia na gynekológii, kľud na lôžku, sledovanie pacientky a podávanie liekov na riedenie krvi. Nič viac v správe nebolo. Mám z nej fotku v mobile, ak by si ju chcela vidieť. Na gynekológiu bola prijatá okamžite po predložení správy. No a teraz ešte raz zopakujem. Zvýšenú teplotu nemala a výter z poradne z pred 2 dní bol v poriadku.
NA ZÁKLADE ČOHO PREDPÍSAL TEN IDIOT GENTAMICIN, mimochodom v kombinácii s ďalšími 2 ATB ???
Musím mať lekárske vzdelanie, aby som sa opýtal túto otázku? Ozaj, si si istá, že ho nemám?
Neviem koľko máš detí, ale prečítala si si nežiaduce účinky na plod po podaní toho lieku? Prečítala si si načo sa používa? Dokážeš sa vžiť do našich myšlienok pri pomyslení na nežiaduce účinky a naše dvojičky?
Mimochodom lekár mi dal zavádzajúcu informáciu o podávaných liekoch. Teda o názve toho jedného. Po zistení (po 7dňoch, inak liek sa ma podávať 5 dní a iba v opodstatnených prípadoch viac) a následnom vyzvaní lekára, aby ho okamžite vyradil to tento lekár okamžite urobil. Ako je možné, že poslúchol? Bol tento liek nevyhnutný? Podľa toho idiota bol podaný preventívne proti trombóze....???!!!
NO A TERAZ TO HLAVNÉ. VŠETKO MÁM ODKONZULTOVANÉ S NEZÁVISLÝM ANGIOLÓGOM A GYNEKÓLÓGOM. NAVRHNUTÁ LIEČBA BOLA NESPRÁVNA !!!! Viem ti dať ich mená atď. Obaja sa vyjadrili, že spor s lekárom pravdepodobne nevyhrám. Vďaka bohu, mám krásne a zdravé dvojičky, inak by som..... No a čo ty na to teraz drahá janinah?
A čo sa týka očkovania... Videla a čítala si toto: https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-ockovat/ake-neziaduce-ucinky-malo-vase-dieta-po-ockovani/
@karoltu ja by som ti odporučila, aby si podal podnet na úrad pre dohľad...I ked nám pediatrička poškodila očkovaním vážne syna, bola to len fraška a všetko v súlade so zákonom, dohliadajúci sa snažili lekárku zbaviť viny a zodpovednosti za NU a tak to skončilo, smutné....Myslím, že ty by si akú- takú šancu mal 😵
áno
Dobrý deň, aj náš synček je po očkovaní, no nie je na tom vôbec dobre, rada by som zmenila pediatra, ktorý by rešpektoval, že už viac ublizovania neznesieme, ak máte tip, prosím kontakt 🙏
odbornosť či neodbornosť lekára môže posúdiť len ďalší lekár najlepšie z toho istého odboru..nie laik...ak máš pocit,že bolo pacientovi ublížené resp. liečba nebola správna,tak sa sťažuj na príslušnom mieste....takto je to len ohováranie bez možnosti vyjadrenia sa druhej strany....takého diskusie nikam nevedú /lmyslím debaty laikov kto ako prečo a čím mal či nemal byť liečený/ a dokonca môžu byť škodlivé,ak si z nich niekto odnesie nesprávne informácie....