Neiem, či tu už podobná otázka nie je, len sa chcem spýtať, či niekto z vás oľutoval to, že nedal zaočkovať svoje dieťa?
Očkovanie proti čomu konkrétne máš na mysli? Či povinné očkovanie všeobecne? Ja som zatiaľ neoľutovala neočkovanie.
Ja nelutujem. dcerka nema ziadne ockovanie.To anglicko je len take strasenie...
nelutujem
nelutujem, aj ked sme nedali iba MMR ockovanie..skor lutujem, ze ma tie ostatne do 1r, nakolko sme mali vaznu neurologicku reakciu po tretej davke a dcerka skoro dostala epilepsiu.. 😔
po rozhovore s viacerymi lekarmi uz viac neockujeme..
Sekla som sa, ide o measles- osypky
neľutujem...skôr mi je ľúto, že ma neosvietilo skôr...dcéra je zdravá, sopel prejde za pár dní, imunitu má v poriadku...očkované dieťa má imunitu oslabenú, preto s každou chorobou bojuje ťažšie, ako dieťa s imunitou nepoškodenou očkovaním...
nelutujem. dcerka ma len tbc-este bolo povinne. nic ine. syn je ockovany a plus ma rotarix bez pneumokokov vtedy bolo nepovinne a lutuje, ze je ockovany. ked porovnam svoje deti, tak neockovane je zdravsie.
Nie nelutujem, malicka je zatial zdravucka🙂
Nechapem naco reagujete poniektoré ked vas ta tema nezujala je to jednoducha otázka.
Zatial nelutujem dufam ze ani nebudem no pravda je ze sme nedali len MMR a zatial len pol roka preslo. Uvidime.
cakam na temu - olutoval niekto,ze DAL svoje dieta zaockovat? Do dvoch rokov maju obaja chalani zakladne ockovania a aj to lutujem, su sice zdravi,krasni,sikovni....nech im to vydrzi , ale uz nepokracujeme 😠
ja lutujem len ze som dala starsieho ockovat 😠 uz nikdy viac 😠
Aj man by to zaujimalo, nedala som na zltacku A, asi skor myslite povinne ockovanie, pocula som ze v Anglicku stuplo pocet ochoreni na prave kiahne myslim, lebo rodicia sa rozhodli nedat zaockovat.