Odklad prvého očkovania u MUDr. Valkovej

sia94
5. mar 2018

Zdravim mamicky nieje tu nejaka ktora chodi k MuDr. Valkovej v Povazskej Bystrici? Mame 5 mesiacov este sme nemali ani prve ockovanie stale mi sopli nedavno bol aj zachripnuty tak sa to stale odklada. Moj muz ma teraz chripku a starsi syn pokasliava. Jetu nejaka ktora mala deticky ockovane neskor? Celkom sa ho bojim dat kvoli tej chripke co strasi z kazdej strany. Dakujem

katharines
5. mar 2018

@sia94 teraz nie je vhodny cas a uz vobec nie, ak ste doma chori.

zabina27
6. mar 2018

My síce nemáme túto dr, skôr sa spýtaj v skupine PB, ale prvé a u malej aj ďalšie očkovania sme mali posunuté kvôli všetkému možnému, naša dr neockovala haj-buj, aj kvôli prkotinke radšej odložila, skús sa fakt spýtať v skupine, aký postoj má táto dr k tomu

dahra
6. mar 2018

@sia94 - malá mala 15 mesiacov, keď dostala 1xhexu. Do polroka som ja nesúhlasila, potom sme chodili na neurológiu, lebo sa zdalo, že sú nejaké problémy, ale keď bolo všetko nakoniec ok, tak až potom dostala prvú dávku. Synflorix sme nedali, no a proti pneumokokom už má dostať len jednu dávku prevenar-u, keďže má viac ako 2 roky. Chceli ju očkovať v decembri, ale povedala som, že sa ozveme na jar. To keď sme nachorení, ani neuvažujeme.

bibistec
8. mar 2018

V takomto stave ze doma infekcna choroba sa ani neodporuca. A v tomto obdobi by som ani neuvazovala

dominika7990
20. apr 2018

@sia94 my sme mali nejako až v 7m teraz má 15 a konečne mame tretie za sebou 🙂 už iba v máji mmr