Očkujete či neočkujete svoje deti?

lenvam
1. okt 2019

Drahé maminy,tatovia, opatrovníci...zaujimalo by ma či očkujete alebo neočkujete svoje ratolesti po prípade či ste odmietli očkovanie pre vás lebo stretávam sa s mnohými reakciami

prevenar
2. okt 2019

@lenvam nie, neockujeme . 🙂

..ak ta zaujimaju informacie o rizikach ockvoania : https://www.modrykonik.sk/group/1799/

lenvam
autor
3. okt 2019

@prevenar ja rizika poznám sama som skoro skončila s tuberkulózu po preockovaní a od vtedy mám exem na rukách len som chcela vedieť či este dakto nedal očkovať svoje dieťa,či mu prišiel liebes brief z úradu a ako to riešili

prevenar
3. okt 2019

@lenvam skupina ma cez 4600 clenov ..verim ,ze tam najdes este niekoho , kto neockuje svoje deti 😉

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adsumus
4. okt 2019

@lenvam ockujeme sa, samozrejme,nechceme zbytocne pomriet na choroby z minulosti, kvoli hlupostiam, co si povymyslal nejaky uzivatel, ktory toci biznis s alternativou.

adsumus
4. okt 2019

@lenvam inak ta skupina odberatelov alternativy ti niektore veci asi nepovie, ako ze neocko deti choreju a bohuzial aj zomieraju, bude to tvoja hlupost, ze si im verila. 4600 nickom, z tych statisic rodicov na Slovensku.

adsumus
14. nov 2019

@toskanka treba strasit ludi, rok co rok, aj ked dieta zomrie na nieco ine? Poriadne nech panikaria a neockuju. Ked pridu choroby ich vec.

helenkanwagu
22. jan 2020

Môj syn má 16, dcérka má 4 a nie sú očkovaní. Avšak žijeme v krajine slobodného výberu, kde to nie je povinné... Obidvaja sú krásni a zdraví

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
322sima123
17. apr 2020

@lenvam neockujeme nic ani nebudeme

kristina100
26. aug 2020

Neočkujeme a ani nebudeme

sonicka96
24. nov 2022

Očkujeme a vždy budem dávať mojich chalanov očkovať aj proti Hpv vírusu v 12r 🙂 ... Je to každého rozhodnutie či dá alebo nedá