Milé mamičky rada by som sa Vás opýtala či neviete niečo bližšie o tomto očkovaní Môj synček mal pred časom 5 rôčkov a pani doktorka nás objednala na preventívku a aj očkovanie To som si naštudovala aj na nete ale počula som už aj od niekoľkých mamičiek,že neboli resp že bolo toto očkovanie zrušené 😕
Neviete mi náhodou povedať viac?Za každú odpoveď ďakujem
A prosím odpovede ako "ja svoje dieťa očkovať nedávam" alebo "nedala by som" nie je pre mňa odpoveď My absolvujeme všetky povinné očkovania Nepovinným sa vyhýbame
Ešte raz ďakujem
@lubica69 aj nas ockovali,este vlani-je to ockovanie proti tetanu,takže neverim zeby bolo zrusene,
http://www.sprievodcaockovanim.sk/povinne-ockov...
@katy1979 @titkovamiriam ďakujem žienky Tiež som našla,že je povinné tak som sa divila,že prečo by to rušili 😕
@lubica69 niektore ockovania sa zrusili,tusim proti tbc,my sme vsetci tiez povinne ockovany,ja som sa tiez vlani davala preockovavat-ani clovek nevie ako ubehne 10r. 🙂 a neboj ockuju to dnes do ruky,takze to dietatko tak neciti-reakciu sme nemali ziadnu 😉
@titkovamiriam aha ďakujem Som myslela,že do stehienka No ideme v piatok 🙂
@lubica69 keby chcela do nohy povedz ze chces do ruky u nas sa pytala ci je pravak alebo lavak aby zaockovala do menej pouzivanej ruky,no napriklad kolegovho syna tiez do nohy a dva dni nechodil ☹
@titkovamiriam ďakujem Opýtam sa na tú rúčku Lebo dokina spomínala asi nožičku
ak nebol ockovany v 3rokoch, tak bude teraz v 5rokoch. Moj ma 6 rokov a nebol ockovany, pretoze bol ockovany v 3rokoch. Dcera bude ale ockovana v 5r. - nebola v 3r. Takto mi to vysvetlila doktorka.
Poradte mi ,boli sme sa ockovat v pondelok,do ramena a mame to este cervene,priemer asi 2,5cm,chcem sa opytat ako dlho moze byt zacervenane .Dakujem za odpoved
@lubica69 to ockovanie zrusene nebolo to preockovanie v 6 rokoch stale plati