Ahojte baby, mozem sa spytat boli ste v 4 rokoch na preockovani s detmi? Nam doslo predvolanie na ockovanie, ale kazdy moj znami bol na preockovani az v 5-6 rokoch, nikto v 4 rokoch. Dakujem
aj my ideme pred ukončeným 6tym rokom.
No a mna dr. Presviedca ze teraz 🙂 obvolala som zname, aj oni dr. A neockuje sa zevraj
Urcite nie preocko je medzi 5-6 rokom urcite nie v styroch
V 4tom roku sa veru neockuje.
A predvolanie? To sa este niekde dava?
Nechodí sa na žiadne preockovanie,hlavne sa už ani predvolanky neposielajú.
Chodte az ked dovrsi 5r. Nas ockovali az pred 6r
Podľa platného ockovacieho kalendára sa ockuje medzi 5-6 rokom života. To znamená po 5 narodeninach. Na tvojom mieste by som zavolala Dr a povedala ze dieťa dáš očkovať až po 5 narodeninách ako je to v ockovacom kalendári, skôr nie
Ved som aj volala ze o ziadnom takom ockovani neviem, ze ani na nete neni o tom pisane, sni zname moje neboli, povedal mi ze internet zavadza 😀 zname obvolali ich dr. Oni o ziadnej zmene nevedia, ale ze si mam zavolat na urad verejneho zdravotnictva a spytat sa, tam mi samozrejme povedali ze to ockovanie sa moze robit az po 5. Roku
Takze tam nepojdem, len som zvedava ci z toho vyvodi nejake nasledky 😀
A vobec nechapem ako si mozu vobec dovolit ockovat to skor
Aj nas pediatricka predvolala na patrocnu prehliadku a ockovanie na jesen, to mala dcera 4 roky a 8 mesiacov. Bola vsak po chorobe, tak ju lekarka nezaockovala a ockovanie prelozila na tuto jar. To uz bude mat dcera 5 rokov.
Minuly rok sa pozyvali na ockovanie deti narodene v roku 2012 a tento rok sa pozyvaju deti narodene v roku 2013. Tiez som sa cudovala, ze nas lekarka volala skor, ale tak nastastie sa to odlozilo.
Nám prišla predvolanka na 6.r.prehliadku +očkovanie, ideme 7.2., teraz máme 5r a 7mes. V 4.rokoch je veľmi skoro.
@tinka2306 až v 5-6 roku