Chcem sa opytat na ockovanie v 10 tyzdni,nas to caka v pondelok a bojim sa reakcie na ockovanie(horucka).ake su vase skusenosti
@efa1901 ahoj, ani my sme to prve "nepocitili", len mierna teplotka bola, do 37,5, ani som nedavala lieky, nic, len zabal na nozku
syn mal dva dni 39 a davali sme zabaly a sirupy na striedacku, skoro vobec nespal, len plakal a plakal.desna reakcia...... ☹
dufam,ze my nebudeme mat ziadnu reakciu,lebo ja som uz teraz z toho v strese,nakolko mi maly cez den vobec nechce spinkat a ked bude mat este aj nejaky problem po ockovani tak sa asi zblaznim a aky zabal sa dava ne to miesto vpichu??? dakujem
aha takze uvidime ako to dopadne v pondelok a potom budem rada kazdej dobrej rade 🙂
skor ako zaockujete pozrite si toto http://www.voxvictims.com/2012/04/15/obchod-so-... ☹
tak ak sa bojiš horučky tak to je najmenej - my sme mali neurologicke problemy prestala mi hybať rukou, mali sme doma chvilu handrovu babiku, teploty skoro 40 niekolko dní, zatvrdliny asi mesiac.
Ake je to ockovanie v tom 10tom tyzdni? My sme boli ockovani len dnes a to mame skoro14tyzdnov, maly je placlivy a tiez mu davam obklady aj teplota sa nam stale zvysuje 😖
@ibajeho nas ockovaliproti (Diftéria, tetanus, pertussis (acelulárna)
Vírusová hepatitída B
Hemofilové invazívne infekcie
Detská obrna
(DTaP-VHB-HIB-IPV)
Pneumokokové invazívne ochorenia
(konjugovaná vakcína (PCV*),
simultánna aplikácia s hexavakcínou) ,nas ockovali v 10 tyzdni a niekde ockuju az v 3 mesiaci vraj to ockovanie ma byt medzi 3 a 4 mesiacom,neviem preco nas ockovali tak skoro,to dalsie ma byt medzi 5 a 6 mesiacom a my opat budeme ockovany v 4 mesiaci,mame to nejake posunute a potom este raz
😖 😖 😖 😖
dnes mam uz iba vyborne skusenosti, tretie dietatko neockujem vobec, tak uz ani nijake neziaduce ucinky...starsia dcerka si to vdaka mojej nevedomosti (obsah vakcin - toxicke adjuvans) zlizla :( skoda, ze ma zobudilo az to...a ze som si nehladala informacie ovela skor :(
Myslim, ze zo strany pediatrov nie sme zodpovedne a objektivne informovani o povinnom ockovani a ockovani vobec.
@efa1901 my sme nemali chvalabohu ziadnu reakciu....drzim palce 😉