Ahojte, dávali ste očkovať dieťa sirupom proti rotavirusom? Nám to navrhla pediatrička.Vraj 80% rodičov dáva a nemá vedľajšie účinky. Ani som sa nestihla opýtať ako to je s doplatkom.Prepláca niečo Union? Či sa to neráta ako doplatok za lieky.
Ďakujem za odpovede.
Dala som, nežiaduce účinky žiadne. Synovci s rotavirusom skončili v nemocnici, môj sa raz povracal a to ma imunodeficit
dali sme obidve deti.... prve sme doplacali to bolo 4.5 roka dozadu ale a minuly rok druhe a teda zda sa mi ze tam sme nedoplacali uz nic - fakt si nepamatam, ale union nemame.
@sandra49 ďakujem za informáciu.Som prvorodička a radšej sa poinformujem ako by som kyvla na niečo, čo nepoznám.
Urcite dat! Jedine ockovanie co sa nemusi pichat (takze neboli) a moze velmi vyrazne pomoct pri rotavirovej infekcii a hnackach, ktore u malych deti lahko vedu k tazkej dehydratacii.
Nemas za čo 😉 Tiež som bola v tvojej situácii🙂
Určite ťa to nezruinuje takže daj zaočkovať. Treba myslieť na dieťa čo sa s ním bude diať keď to chytí a nebude zaočkované...a s veľkou pravdepodobnosťou môžete skončiť až v nemocnici. Zaočkované deti to môžu tiež chytiť ale s ľahším priebehom. Ja si ale absolútne nepamätám koľko sme platili...bolo to tiež pred vyše 4 rokmi
Dávala som očkovať. Niekde som čítala ze vďaka tomu sa vyhneme nemocnici na 90%, aj keď to bude mať, nebude to také drastické. To ma presvedcilo. Reakcia bola taka ze mala redšie a častejšie stolicu asi 2 dni. Platili sme tuším okolo do 30€ nepamätám sa už, mozno to bolo menej.