Očkovanie proti kliešťom

mara2010
27. dec 2023

Ahojte prosím vás mate deti zaočkované proti kliešťom? Alebo aj vy sami ste ? Aké máte s tým skúsenosti Ďakujem pekne

martinusik91
27. dec 2023

Syna mám zaočkovaného aj ja som. Všetko v pohode čo sa očkovania týka.

venusa85
27. dec 2023

@mara2010 ja som dala dcéru 6 ročnú, uz ma vsetky 3 základné dávky

belllinka
27. dec 2023

@mara2010 že proti klišťom 🤦‍♀️ A čo od tej vakcîny očakávaš? Že sa klište tvojmu dieťaťu vyhnú oblúkom?

mikadooo
27. dec 2023

@mara2010 áno, sme všetci očkovaní proti encefalitíde (proti borelióze nie je očkovanie). Nemali sme nikto žiadne vedľajšie účinky, čo sa vakcíny týka.

nikpa
27. dec 2023

@belllinka dostuduj si co sa od tej vakcíny očakáva a potom nebudes musiet písať zbytočne komentáre.

belllinka
27. dec 2023

@nikpa neboj, ja mám naštudované, ale autorka evidentne nie, keď to nazve “očkovanie proti kliešťom”

nikpa
27. dec 2023

@belllinka ach, budeme sa tu chytať za slovíčka 🙈 takéto nepotrebné mudrlantky ako ty, co nemajú čím prispiet a prišli si len rypnut, by mali automaticky mazať.

h2
27. dec 2023

@mara2010 Proti kliešťovej encefalitíde som očkovaná ja aj môj syn. Nemali sme vôbec žiadne problémy.

mara2010
autor
28. dec 2023

Áno áno to viem ze na boreliózu není ale ta není taka hrozna ako encefalitíde poznám známych co postipal kliest, a není to jeden človek sú veľmi zle na tom sú ochrnuty, nevedia jest normálne hrozne... co urobí jeden malý hmyz

mara2010
autor
28. dec 2023

@belllinka neviem ako múdro by ste to nazvali vy....

evaachesa
28. dec 2023

@belllinka asi zajtra zavolám synovej pediatričke nech si doštuduje čo očkuje keďže naposledy sa tiež vyjadrila že ideme očkovať proti kliešťom. 😂 Juuuj katastrofa. Už aj od nej beriem kartu. 😱😃

evaachesa
28. dec 2023

@belllinka a mňa by ešte zaujímalo čo znamená "klišť". Lebo táto diskusia je o kliešťoch. 😏