Očkovanie proti hepatitíde

adriana2301
8. júl 2015

ahojte, potrebovala by som vediet,muz ma ist dnes na 3.davku Twinrix adult po polroku to ma byt ale vcera mal z tych horucav teplotu 38,5 C a necitil sa najlepsie, moze ta vakcina zle zareagovat dnes ak si ju da pichnut?Jeho lekar je take dilino ze by ho nechal aj umriet,no nema na vyber moc co sa tyka lekarov tak mi dajte vediet ak mate niektora skusenost cim skor ak mozete lebo neviem kedy ho z prace dnes poslu na to ockovanie,dakujem 🙂

adriana2301
autor
8. júl 2015

@adriana2301 ak by niekto nevedel je to ockovanie proti hepatitide.. 😉

lilimoni
8. júl 2015

No ja by som s teplotou na ockovanie radsej nesla a pockala par dni 🙂

adriana2301
autor
8. júl 2015

aj ja som mu hovorila,dnes ju uz nema,podla mna tu teplotu mal len vcera zo slnka...keby mal poriadneho lekara urcite by mu poradil..

lilimoni
8. júl 2015

@adriana2301 tak radsej nech ide az zajtra ak mu doktor ordinuje 🙂

maminkasisa
8. júl 2015

@adriana2301 radsej by som ho neposielala, vakciny by sa mali pichat, ked je clovek zdravy, nech vydrzi par dni, ked bude fit... ak sa da pockat....

adriana2301
autor
9. júl 2015

@maminkasisa no doktor ho zaockoval vraj tato teplota zo slnka nevadi,no nastastie mu nic nieje...

maminkasisa
9. júl 2015

@adriana2301 tak super.... mozno u deti to je ine, ale my ked sme chodili na ockovania, tak doktorka sa pytala, ci nie su chore, alebo maju soplik, kasel a dokonca ani nikto z rodiny /naša domácnosť/ nesmel byt nikto chory.... dokonca dcera mala zapal ocnych spojiviek a syna nechcela zaocovat....

adriana2301
autor
9. júl 2015

@maminkasisa ja si niekedy myslim ze vsetci lekari sa spravaju akoby studovali na jednej skole..jeden povie tak druhy zase inak...a potom clovek nevie komu ma verit,alebo aku moznost vybrat...viem ze su aj dobri lekari ale bohuzial tych je moc malo..