Mamičky ktore su proti očkovaniu,by si mali dobre premisliet co je pre dieta dobre !!!Nám očkovanie tuberkulozi ,a jej kontrola ZACHRANILO ŽIVOT malej!Vcasna diagnoza pri rutinej kontrole ockovania, ktore sme malej dali- hoci sme uz nemuseli nam ju zachranilo a vcas jej bola diagnostikovana rakovina Wilms Tumor.Keby niet ockovania uz by sa nam stracala pred ocami a nedalo by sa jej pomoct.teraz sme po operacii a mame sa super!Zvlada to lepsie ako dospeli 🙂
Môžem sa spýtať akú kontrolu vám robili pred očkovaním? Ďakujem pekne
Môžem sa opýtať, aký má toto súvis s očkovaním? Hádam, keby sa nám dieťa strácalo pred očami, išli by sme s ňou k lekárovi, či bola očkovaná, alebo nie...... A pred očkovaním bola úplne v poriadku, alebo ju asi vôbec nevyšetrovali, keď tak závažné ochorenie bolo diagnostikované pri "rutinnej kontrole". Tak asi je nerobili ani tú rutinnú kontrolu pred očkovaním???? Čistý hazard?? Alebo jej nič pred očkovaním nebolo, až po očkovaní sa to prejavilo a zistilo??? Trochu podozrivé, nie????
@17zuzana11 je mi ľúto čím prechádzate, ale nejak som z tvojho príspevku nepochopila, ako to súvisí s očkovaním. Veď keby ste nešli na kontrolu po očkovaní (neviem ako je to teraz, ale my sme na žiadnu špeciálnu kontrolu po očkovaní nikdy nechodili), chodili by ste predsa pravidelne do poradne. Možno si sa len zle vyjadrila, alebo som len ja nechápavá. V každom prípade držím palce nech je dcérka v poriadku.
@17zuzana11 z toho mi vychadza ze kontrola po ockovani . je mi luto ze tak male dieta zelam jej vela sil a zdravia 😉 . otazka bola ockovana a nasledne pri kontrole bol zisteny neuroblastom? tak tomu mam rozumiet? vela krat sa prave neubrastom objavi po ockovani , predsa len je to zasah do imunity .
tiež som z toho príspevku trošku mimo.... uplne tomu nerozumiem.
Každopádne nám očkovanie naozaj zachránilo život. Naša Tami prekonala 2x rezistentného pneumokoka, bola na tom veľmi zle oba razy, mala nasadenú náhradnú venóznu liečbu. A ak by nebola zaočkovaná, malo by to úplne iný priebeh a koniec..... Ale na to už netreba myslieť, je zdravá, šikovná 🙂
Ja prajem iba vela zdravicka 🙂 . Len celkom nechapem kedze ockovanie proti TBC je do ramienka a kontroluje sa vacsinou iba ramienko a ako sa zhoji . A priznaky pri Wilms tumor su dost ine cize predpokladam ze boli nejake priznaky teplota, chudnutie bolesti bruska , hnacky a pod.
@17zuzana11 A ockujete dalej?
Keby ste nemali vakcínu, dostali by ste rakovinu?
A pani sa už neozyva....čím to asi bude?
Přeju malé jen to dobré, je super, že se na to přišlo včas, ať už k tomu odhalení vedlo cokoli🙂 Bohužel z očkování TBC u dcery jsem měla hrůzu, protože moje kamarádka byla jako mimčo rutinně očkovaná a vyvinula se u ní kostní forma tuberkulozy. Lítali s ní do 2 let po speciálních sanatoriích a nemocnicích na Slovensku, musela to absolvovat sama, protože v té době se ještě maminky s miminky neubytovávaly. 😝 Zůstala jí jizva přes půl zad, jak jí operovali páteř a záchvaty nočních děsů a můr pro celý mladší školní věk. Každopádně, držím vám palce, malá je bojovnice 🙂
a Tamarka aby som bola presna,ty si vo svojom prispevku o pneumokokovi napisala najprv toto: Lekár mi povedal, že tá vakcína nebola na ten kmeň pneumokoka, ktorým sa nakazila. Tak aká je to potom vakcína????
a ešte: ja viem, že tá vakcína nie je na všetky kmeňe pneumokoka, len ma proste strašne štve, že dieťa vystavujem stresu z očkovania a nebolo nám na nič dobré.
tak prečo tu teraz obhajuješ to očkovanie??vraj ti zachranilo dieta?prepač,ale trošku si kakaš do ust....
nadpis mal skor byt OCKOVANIE NAM SPUSTILO RAKOVINU, prehliadka nam ju zistila vcas. Kolko ocovani uz dieta malo od narodenia?
a najzaujimavejsie je, ze tento nezmysel podporilo uz 15 matiek 😕. Zrejme to poriadne ani necitali, precitali si len ten nadpis 😀.
a este, to dietatko ma uz takmer 2 roky, takze mi to nejak nedava zmysel, kedze sa TBC zvyklo ockovat este v porodnici. Neviem, o aku rutinnu kontrolu ockovania v takomto veku islo, v zivote som o tom ani nepocula....zrejme sa rodicom nieco nezdalo uz dlhsie....kazdopadne, nadpis by mal zniet inak, treba to dat opravit, aby sa tu zbytocne nezavadzalo.
keby ti zastanci ockovania a strasiaci ako je smrtelne nebezpecne neockovat aspon dali nejaky vieryhodny príspevok, napisu take sprostosti co nemaju hlavu a patu ale teda na nadpise si dali zalezat, vacsim sa to uz ani napisat nedalo 🙂
sa cudujem ze vas to este bavi 😀
Velmi cudna tema...
@tenty aha, ockovanie nemuseli a dali, nie kontrolu...sorry, zle som to pochopila 😔 . Dost je ten text nezrozumitelny a clovek si to moze vylozit roznymi sposobmi 😖 Tak ak to bolo tak, ze dali nedavno zaockovat a nasledne sa rozvinula rakovina, tak by som zmenila nazov na: Dieta ochorelo na rakovinu po zaockovani na TBC.
@17zuzana11 drzim prsty,aby vam bolo uz tak vzdy,.....len a len dobre,....a nech sa tesite a nie trapite,....... 🙂