Ahojte. Chcela by som vás poprosiť o radu ohľadne mmr očkovania. Ja mám autoimunitne ochorenia sjogrena a lupus a zaujíma ma , či už niekto riešil , či dať alebo nedať zaočkovať dieťa ak to máte vy alebo vás partner/ka. Obávam sa možnej predispozície z genetického hľadiska. Dali sme dcerke spraviť krec/trec test a vyšiel negatívne, co ma trochu ukľudnilo aj keď viem , že zatiaľ ma protilátky odomna. Tiež by má zaujimalo , či ste sa s týmto ochorením dali ockovat proti covid-u. Ďakujem za každú odpoved. 🙂
@fluffy18 mne deti prave mmr vakcinu zvladli uplne ok, bez teploty a bez problemov. Ockovanie proti covidu my vsetci v rodine berieme ako nutnost, aj ked neuzuvame lieky, nebyvame chori,mame autoimunitne ochorenia sledovane..ake skratka vyberas si bud len medzi tym, co budes mat po vakcine alebo co budes mat po covide..a tu su zavery uz jednoznacne za ten dlhy cas...vakcina ti vo vseobecbosti neublizi tak ako ti moze ublizut covid, aj fatalne, kedy uz ziadne ine ochorenua nebudes musiet riesut..nikto z nas, a to nas je do 20, nemal NU po vakcine, reakciu samozrejme neratam, myslim dlhodobejsie NU..co sa vsak o covide povedat neda, tam ostali NU...ked to schytali este ako nezaockovani..u vela znamych..skoncil covid smrtou a to je najvyssia cena..
@fluffy18 Ahoj, môj názor je, že odpoveď na svoje otázky neodstaneš zaručené na 100% nikde. Vakcíny proti C-19 sú v tretej fáze experimentálneho skúšania (táto info je verejne dostupná) a naozaj NIKTO Ti zaručene nepovie ako každý jednotlivec zareaguje na tento typ vakcíny, či už sú to krátkodobé, strednodobé alebo dlhodobé nežiadúce účinky. Každopádne však počúvaj aj iných odborníkov, nielen tých, ktorí sú denno-denne pretláčaní v slovenských mainstreemoch a majú preukázateľne konflikt záujmov (platení farmafirmami). Žijeme v dobe kapitalizmu, kedy vakcíny nie sú vyrábané pre ľudí, ale pre zisky farmafiriem. A tu odjakživa platilo a platí, že vyliečený pacient je stratený zákazník. Každý človek sa očkuje sám za seba, každý jeden svojim podpisom súhlasí s podaním tohto druhu vakcíny a preberá na seba zodpovednosť v prípade komplikácií. Rozhodni sa múdro, lebo táto voľba sa už nedá vziať späť a zvlášť to platí v prípade našich detí, našej budúcnosti.
Vypočuj si toto, rozpráva Dr. Lakota, Dr. Turánek, pani doktorka - kardiologička, ktorá má pacientov aj ľudí po vakcinácii a rozpráva o tom. Škoda, že aj táto druhá strana nedostane priestor vo verejnoprávnej TV.
https://www.facebook.com/hovormespolu.eu/videos...