Zajtra máme ísť na preockovanie dcéry (6 ročná),ale začalo jej tiecť z nosa.Vcera nám volala sestrička,že zajtra máme prísť,ale včera ešte nemala soplik.Dali by ste dieťa zaočkovať počas nádchy alebo teda že jej tečie z nosa?Lekárom je to jedno oni povedia že sa môže teda našej aspoň áno.Tak preto sa pýtam na Vaše názory dakujem
Nie. A ani zdrave dieťa nie.
Nie,neockujte,az ked bude zdrava.
@viestta Dakujem.
Dcérka mala v apríli 6rokov a na očkovanie+preventívnu prehliadku mala ísť v júli kedy ale ochorela.Potom mala doktorka dovolenky,takže preto volala aby sme prišli zajtra.
Nie, posunúť a vyliečiť.
@ankare otázka nebola či očkovať alebo neočkovať celkovo. Takže odpoveď úplne od veci.
Autorka: zavolala by som ráno a povedala, že dcéra ochorela, že nech ti presunú termín.
Nie, a kazdy normalny lekar ti povie, ze nie. Ockuje sa ked je clovek zdravy.
@viestta Viem,že nie sú všetky také.S našou mám takúto skúsenosť,že sama som musela povedať,že očkovať si teraz neželám z takých a takých dôvodov.Uz ju vidím ako mi povie že ma iba sopel že môžme zaočkovať.
Nie, ockuje sa vtedy, keď je človek zdravý. Zavolaj doktorke, nech vám presunu termín.
Z iba sopla moze byt aj horsie. Nas 19 mesacny dostal po MMR covid a bolo to riadne zle...
@nevenka Zlé vzhľadom na priebeh covidu? Alebo to malo následky, ak sa môžem opýtať. Lebo 13-mesacny syn bol v utorok očkovaní 3. dávkou
Hexy a prevenaru. Lenže ten večer začal mne covid a v piatok chytil on horúčky, kašeľ, sopeľ...
Nie, termin sa da presunut, je tam dost velke casove okno, kedy sa to da stihnut
A nie, lekarom to nie je jedno Nasa so soplikom neockuje, nehadz ich do jedneho vraca, lebo nie su vsetci taki