Ahojte, neviete poradiť alebo nemáte skúsenosť, či dat očkovať ročne dieťa, keď sme prekonali covid v januári všetci? Meskame s 2.ockovanom, ktoré malo byt v októbri no teraz nás už doktorka naháňa, mne sa to moc neľúbi🙄 je už stará, prepita.. Nič poriadne nevie odpovedať na čo sa spýtam, chcela by som vedieť vaše názory ci by ste dali očkovať ci nie 🤷♀️ ďakujem 🎈
@tanicka696 na to sa musíš opýtať lekára, alebo človeka ktorý tomu rozumie, nie tu žien na modrom koníku, ktoré sú apriori proti očkovaniu. Ono ta schéma má svoj význam, aby tie protilátky boli čo najlepšie, treba dodržať určitú dobu medzi očkovaniami. Ak ste všetci v poriadku, ak je dieťatko v poriadku, nemá teploty, nemá príznaky, nie je choré , tak daj očkovať.
@tanicka696 my sme meškali s tretím očkovaním, dr. povedala 2mes.počkať po covide, a už sme zaočkovaný, absolútne žiadny problém u malého. Vôbec som sa nebála, veď chytiť môže hocičo, či je covid alebo nie.
@tanicka696 pre mňa je zarážajúce skôr to, že niekto kto má tak negatívny názor na pediatra svojho dieťaťa k nemu napriek tomu s dieťaťom chodí....ale ženy na MK ti určite lepšie poradia ako lekárka
@tanicka696 no v prvom rade zmeň pediatra, ako môžeš zveriť dieťa takej osobe, ktorá pije atď
@mogaa no veľmi rada by som odišla od nej ale žiaľ 3.lekarov som oslovila a ich odpoveď bola také, že si medzi sebou nepreberáju pacientov, ja neviem co mam iné urobiť, aby ma vzal iný lekár 🙄
@tanicka696 u nás bežne berú...možno skús v najbližšom meste...u nás to takto majú podelené len gynekologovia😉
@eko22 rada by som nedá sa, koment vyššie, snažím sa o to od januára odkedy nám odmietla pomôcť, keď sme boli v karanténe, anilen poradiť,čo mám robiť keď mi dieťa chytilo zimnicu a začalo mi modrat!
@mogaa ja som z dediny, kontaktovala som 2.lekarov z 1.mesta a jedného lekára z druhého mesta a rovnaké odpovede 😠
@tanicka696 ja som ešte nedala. Má 5 mesiacov, tiež sme prekonali covid no druhý Dr mi povedal, že 3 mesiace sa má počkať pre istotu.