Očkovanie deti proti Covidu-19

28. mar 2021

Tak už je to tu, očkovanie dospelých už vraj nestačí a uvažuje sa aj nad očkovaním detí. Dali by ste tie svoje zaočkovať? Ďakujem za pokojnú diskusiu.

deedol
28. mar 2021

citala som, ze akurat prebiehaju klinicke skusky na detoch. ja mam 3r dieta, od septembra by mal ist do skolky. ak prebehnu klinicke skusky v poriadku, tak ho zaockovat dam.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. mar 2021

@viestta a prečo nie? Ďakujem za psychologický rozbor.

mechurik
28. mar 2021

Ked si vezneme,ze covid trvalo nici pluca,a srdce,co bude s tymi nakazenymi detmi v dospelosti?mozno teraz prekonaju covid bez problemov,ale vsetci dobrevedia,ze bez nasledkov skrytych to neostane.kazdy pitvany mrtvy mal nicene organy,takze radsej dam svoje deti zaockovat.

leuchtturm
28. mar 2021

Moji chlapci sa chcu dat zaočkovat proti korone.

mimka_23
28. mar 2021

Určite nie.

lenka3105
28. mar 2021

Ak to bude aktuálne, overené a odporúčané odborníkmi, tak určite dám zaočkovať. Každý rodič je zodpovedný za svoje dieťa, preto rešpektujem, že niekto na vec bude mať iný názor a svoje dieťa zaočkovať nedá.

rmm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
chrumka120
28. mar 2021

Určite nie, ani keby akokoľvek na ľudí tlačili

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
28. mar 2021

Urcite ano

autor
28. mar 2021

@viestta ja mám už dospelé deti, ale keby to bolo aktuálne, tak nie, nedala. Poslušne som odpovedala, už je dobre? 🙂 Neviem, ty to tu nejako riadis?

lindusss2016
28. mar 2021

@mechurik mna zaujala info o tom, ze kazdy pitvany mrtvy mal znicene organy. Prosim o zdroj. Ja som kovid prekonala, aj moje deti, aj manzel, necitime sa, ze by sme mali nieco znicene 🤷‍♀️ deti mali len jeden den zvysenu teplotu, ani raz nezakaslali. Kde si, prosim ta, prisla na to, ze by sme si mali poniest celozivotne nasledky?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadis
28. mar 2021

A teraz co? To, ze nie si prave inteligentna si nechaj kludne pre seba. A hadam tvoje deti natolko mudre su, ze sa daju zaockovat aj napriek tvojmu pochybneho nesuhlasu.

autor
28. mar 2021

@viestta neviem, o čo ti ide, ale túto hru s tebou hrať nebudem. Pekný večer prajem a pokoj hlavne ☝️🙂

hanka1505
28. mar 2021

@mechurik presne moja reč, nehovoriac že deti si tým už prešli a nikto mi nevie povedať co im môže nemusí byť. A za ďalšie aby syn takto trpel dajme tomu každého pol roka.... Určite by som to nedovolila a radšej mu dala otestovanu a schválenú vakcinu ako tipos bingo ci nás to opäť chyti alebo nie :( a autorke, testujú už dlhšie nie až teraz teoreticky v septembri myslím by mohli byt vakciny pre mládež 16+ ale nie som si 100tne istá keďže som to čítala ešte myslím koncom januára.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
laura_222
28. mar 2021

Ano dala, teraz zacina byt znamy postcovidovy syndrom u deti co teda vobec nie je sranda. Preto ak klinicke testy dopadnu dobre urcite malu zaockovat dam

lyci
28. mar 2021

nielen to. dam zaockovat aj svoje male dieta a dokonca sa dam aj ja zaockovat v tehotenstve, takze aj svoje nenarodene dieta. len nech je uz tu ta moznost

vroni
28. mar 2021

Nedala.. Ani seba a ani deti.

autor
28. mar 2021

@dadis ok, možno nie som práve inteligentná, ako tvrdíš, ale keby som sa niekomu chcela vysmiať do tváre, tak by som tú poslednú vetu gramaticky trošku inak zostavila, aby som ukázala, že som múdrejšia. Toto moc nepresvedčilo, prepáč.

dadis
28. mar 2021

Haha 🤣🤣

venusa85
28. mar 2021

Ja mam dceru astmaticku, bude mat 4 roky, ak bude vakcina vhodna pre jej vekovu kategoriu, dam ju zaockovat.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ktochytavzite
28. mar 2021

@mechurik ako kazdy?Mozno len ti co nanu zomreli ale viac ako polovica nakazenych ma len mierne priznaky ale o ziadne.Cize toto co si pisala je dost blbost.

ktochytavzite
28. mar 2021

@laura_222 a mas aj zdroj o tom syndrome?

kittyna5
28. mar 2021

Určite nedám. Tak ako ani my sa nedáme. Keby bola vakcína na to, že to nedostaneme vôbec tak dobre, zvážila by som to, ale aj s očkovaním to môžme dostať tak v tom prípade nie. A aké následky bude mať očkovanie uvidíme tak o 10 rokov, to tiež nebude nič príjemné keď potom deťom zistia niečo, kvôli tomu, že pred 10 rokmi boli zaočkované narýchlo vyrobenou vakcínou.
Ale to je môj názor a postoj, každý môže mať iný a každý koná ako uzná za vhodné. Kto chce nech dá, kto chce nech nedá. Až po čase zistíme, kto urobil lepšie, teraz sa to nedozvieme, tak darmo sa budeme deliť na dve skupiny kto má pravdu a kto nie ✌🏻

anita1978
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lyci
28. mar 2021

@kittyna5 realne, co ti geneticka informacia o kusku obalu virusu moze sposobit v tele z dlhodobeho hladiska? lebo ja uz nad tym rozmyslam velmi dlho a zatial som nevymyslela nic, co by sa mohlo stat