Prosím vás, zaockujete vase deti proti covidu? ja mam velke obavy nakolko vakcinu este len klinicky skusaju na ludoch a nikto nevie co spraví v tele za par rokov..
@1aduliatko1 zatial? a ked sa ziadnemu dietatu rok nic nestane tak date vtedy vase dietA? ja by som veru pockala par rokov..
@30ericka každého vec, napísala som ako to cítim teraz...neviem, čo bude o rok
keďže sa prihlásilo cca 6000 detí, takže sú rodičia, ktorí idú dať očkovať deti
ja už som zaočkovaná dvoma dávkami a 13-ročného syna plánujem dať cez prázdniny.
Moje deti ešte nespadajú do tejto vekovej kategórie, čiže to neriešim tak akutne, ale asi by som dala. Skôr áno, ako nie. Tie vakcíny nevznikli na zelenej lúke, vznikli na základe vedomostí o inych vakcinach,ktoré sú otestované.
nikdy - dovidenia dopocutia..jeden chlapec hned po ockovani skolaboval akurat som vcera videla prispevok a co som pocula info od jednej slovenky v usa tam zo 4000 deti zaockovanych cez 280 kriticky stav...mi staci co tu vidim co to robi s dospelymi...niektori by to napichali najradsej aj do novorodencov chore hlavy
@30ericka Prekonali sme tento týždeň omikron, tak aj ja zvažujem, že dám deti cez leto zaočkovať, aby mohli na jeseň chodiť do školy a nie byť každú chvíľu v karanténe. Okrem toho po prekonaní omikrónu je len 55% šanca, že ho človek nedostane znova. Keď som videla, ako si s dcérou ten vírus robí, čo chce, ako ju bolia oči, na rôznych miestach hlava, tak sa mi očkovanie zdá menšie zlo, ako nechať dieťa na pospas divému vírusu.
@duratlicka syn ma v sebe dve davky, chcela som mu dat aj tretiu. Ale prave teraz dostal covid. 2 dni mal teplotu, inak to bola len silnejsia nadcha. Teraz je to tyzden, co mal prve priznaky a uz mu absolutne nic nie je. Takze ja som rada, ze je ockovany, podla mna mu to pomohlo.
ja som očkovaná, dieťa by som nedala zatiaľ.