Ahojte mamičky. Chcela by som spýtať, poradiť...
5-mesačna dcérka má mať zajtra očkovanie, cez týžden mala ešte trošku kašlík a soplík..do včera ešte užívala solmucol..ale ráno počujem ,že jej tam ešte trošku "chrapčí",lebo si nevie odkašlat,potom už dobre..môže byť očkovana alebo radšej počkať. .samozrejme sa spýtam aj MUDr...ďakujem ☺️
@pribinak ďakujem,aj som si tak myslela 🙂
@petulka3631 sopel nevadi. Ak nema teplotu a nekasle moze byt
@petulka3631 v žiadnom prípade si nedaj dieťa zaočkovat ked je chore
@petulka3631 nedala by som ju teraz ockovat. Aj môj mal sople, trochu chrapcanie, dr nám preložila termín o dva tyzdne.
@sapetka nie je pravda. Dieťa nemá byť dokonca ani tesne po chorobe a nie len dieťa, ale aj osoba. To dá inak aj logika. Ze sa ľahšie telo vysporiada so všetkým, keď je fit😉
@petulka3631 určite počkaj kým bude úplne zdravá
dobre žienky,ďakujem vám za názory 🙂 ja som si to aj tak myslela,len som si to chcela ešte potvrdiť ,či máte aj ostatné na to taký názor ...a tiež si myslím ,že nejaký čas po chorobe treba počkať ..ďakujem vám 🙏
mne tusim kedysi dr spominala,ze aspon 2t by malo byt dieta ok od choroby...nasa by,ani nezaockovala
@petulka3631 posun ockovanie, kým bude úplne fit. Mala by ti to navrhnúť aj každá (normalna) lekárka. Nas tiez caka v stredu, mala je nachladnutí, tak budeme posúvať.
@petulka3631 rozhodne nie,nie,nie. Ja by som počkala minimálne dva týždne po chorobe
Moja lekarka vyzaduje 2 tyzdne zdrave dieta.
Ešte raz vám všetkým ďakujem za rady ☺️
@maciatkolulu sople nie su kontraindikacia pre ockovanie.
@sapetka každý dobrý lekár ti povie, že neockovat, pokiaľ ma decko sople. A dokonca aj po sopleni dobrý Dr počká týždeň, dva. Myslím ze sa svet nezruti, keď sa očkovanie o pár týždňov odlozi
@maciatkolulu ked myslis😃
@petulka3631 dieťa má byt v čase očkovania úplne zdravé