Očkovanie 5 mesačného dieťatka

lucmat67
10. dec 2021

Dobry deň vsetkým chcem vas poprosiť o radu mám 5mesačnú dcerku a jej doktorka ju ešte vôbec neočkovala ja jej stale hovorím aby ju očkovala však už mala mať druhe očkovanie a ona stále najde nieco aby ju neočkovala už som stoho zúfalá 🤔bojím sa o ňu aby nieco nedostala,chora bola len raz chvala bohu🙏 mala trosku soplík aj to len raz ako mám podla vás postupovať ďakujem😕

wonder13
10. dec 2021

@lucmat67 mate možnosť zmeniť pediatricku?

werony_n
10. dec 2021

@lucmat67 prvé očkovanie je v 3tom mesiaci bábätká, ak má mala už 5 a stále to odmieta podľa mňa ju nechce očkovať, ihneď by som menila pediatra

tara42
10. dec 2021

Ja mam 17 mesačnú dcéru a ma zatiaľ len 2 ockovania. Tretia davka, posledná je v plane v januari. Uz mala mat daaaavno všetky ale kvôli covidu sa to stále presúvalo, raz karantena sestričky, raz doktorky, raz nedorozumenie atď. Ale tiež sa mi zda, ze moja doktorka ockovanie robi len kvoli tomu, že musí a nie je veľmi o tom presvedčená, neviem ako pri týchto základných ale proti Covidu je zásadne proti (u detí).

basska_b
10. dec 2021

A aké sú tie dôvody, prečo si "vymýšľa"? Veď ste boli zatiaľ na 2 poradniach - v 3 a v 5 mesiacoch - a posunula to. Nejaký dôvod na to mala. Ona nesie zodpovednosť (aspoň určitým spôsobom) a ak zaočkuje dieťa, ktoré napr. ma teplotu alebo prekonáva nejakú infekciu, tak to čo potom budeš robiť?

lorin29
10. dec 2021

@lucmat67 zmeniť pediatricku.... . Keď podas o zmenu teraz tak od 1.1 je u novej čiže nebude problém ju hneď zaockovat... A vlastne aké dôvody stále ma ta doktorka prečo ju nechce zaočkovať?

beronsche
10. dec 2021

@lucmat67 tak zrejme ma na odklad dovod, lekar predsa nemoze len tak svojvolne neockovat..
Na tvojom mieste sa s lekarkou porozpravam, nech ti vysvetli svoje dovody. Zodpovedny lekar odlozi ockovanie aj ked ma dieta "len soplik", pretoze ockovat sa ma len dieta, ktore je uplne zdrave. Bud rada, ze mas zodpovednu lekarku!
A hlavne nestresuj, vsetky ockovania v pohode stihate.

@werony_n akoze si myslis, ze odmieta len tak, z dlhej chvile? 🤦

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luci310
10. dec 2021

@lucmat67 čo by niektoré dali za takú pediatričku🙂

angi07
10. dec 2021

Mozes sa tesit ze neockuje , urcite ma na to dovod.stale lepsie ak by ockovala hlava nehlava ked dieta je chore, soplave atd.moja dostala uplbe prvu davku az v 13 mes.a nemala ziadne NU. Tak male telicko ani nepotrebuje taku davku podla mna

lucmat67
autor
28. dec 2021

@basska_b No ono problém je v tom že nebolo zatial chorá 🙏ani soplík nemala tak neviem veru.

lucmat67
autor
28. dec 2021

@angi07 tak to je fajn lebo ja sa velmi bojím o nu😕

lucmat67
autor
28. dec 2021

@lucmat67ono na prvé očkovanie zabudla a druhe ze keď prídeme nabudúce to bola odpoveď🤔a zatial nemám koho zmeniť u nás v obvode je len jedna a trom som volala v okolí a povedali že majú veĺa😕ale skúšam ďalej🍀ďakujem vám🙏

lucmat67
autor
28. dec 2021

@lucmat67 ono aj na Rota virus som chcele povedala že nabudúce a keď prišlo nabudúce tak že vraj je už neskoro že už sa nesťihne 😕