Očkovali vám Hexu a Synflorix oddelene?

erikams
29. júl 2013

ideme na prve ockovanie hexa a proti pneumokokom v tretom mesiaci, ockovali ste tieto vakciny oddelene, nie v jeden den, ale cca po dvoch tyzdnoch?

xlucia
29. júl 2013

aj dva tyzdne su lepsie ak nic, ale ak uz chces ockovat, a trvas na oboch, tak je lepsie uplne minimslne mesiac.
aj ked ta bude pediater ukecavat... on sa by si to isto naraz pichnut nenechal 😒
ale poviem ti uprimne, ja by som uz nedala, u oboch synov som mala po tychto ockovaniach obrovske prolemy...

prevenar
29. júl 2013

..ako, lepsie ako hrdzavym drotom do oka ^^ ..ale od toho ,ze spravit pre zdravie dietatka to najlepsie a teda neockovat ho vobec to ma fakt daleko. ^^

popripade si precitaj, oficialny zoznam latok kt. tieto vakciny obsahuju a o povahe tychto latok . http://www.slobodavockovani.sk/news/prehlad-ock... . ak mas chut dozvediet sa nieco viac o vakcinacii , tak kludne navstiv moj fotoblog 🙂

jamabe
30. júl 2013

My sme 1.a 2. očkovanie dali spolu, ale keďže po 2. mala malinká veľké a bolestivé opuchy na nožičkách, požiadala som našu dr., aby 3. očkovanie rozdelila. Okamžite súhlasila, rozdiel medzi nimi bol 3 týždne... To posledné prebehlo bez komplikácií.

kubuliatko
30. júl 2013

ja som dala 1. hexu v 6 mesiacoch a 1. vakcinu proti pnumokokom az v 1. roku zivota. ale pri druhom dietati vakcinu proti pneumokokom ani nedam. ked das ockovat synflorixom po 1. roku zivota tak stacia 2 davky namiesto troch. a rozhodne rozdelit a nepichat naraz

niente321
30. júl 2013

My sme ockovali s odstupom 10 dni. Obe ockovania su podla mna pre dieta dost vela. Prvu sme mali hexa vakcinu.

pectore
30. júl 2013

ockovali sme s mesacnými rozostupmi medzi jednotlivými vakcínami... ziadne "nevysvetlitelne" komplikacie sme nemali... 😉 Ockovanie je pre zdravie dietatka dolezite ...hlavne z preventívnych dovodou... sloboda v ockovani zavadza a ponuka tendencne neuplne informacie... dviha sa voci nej kritika a treba si toho vsimat ..... treba nad tym co pise rozmyslat a nie jej "bastit" kazde napisane slovo....

ikandy
31. júl 2013

Naša pediatrička očkuje tieto vakcíny oddelene s rozostupom minimálne 1 mesiac. U malého sa po každej hexe vrátil ekzém a celkovo na ňu horšie reagoval. Po pneumokokoch mával iba teplotu.

milota164
31. júl 2013

ja som tiez dalo oddelene tieto ockovania. rozostup bol tyzden ak nemala teploty , aked boli tak viac

michaela80
31. júl 2013

1davku spolu, druhu oddelene a pri tretej po Synflorixe mala 6 dni 40 teploty tak hexu uz nedostala a ani MMR ..urcite to rozdel ak chces ockovat a odstup minimalne 2 tyzdne...