O očkovaní - oplatí sa pozrieť

belllinka
14. feb 2015

Čo si to tom myslíte?

adsumus
14. feb 2015

@belllinka prečítaj si,prosím, koment pod videom od toho čo to tam zavesil a povedz mi čo si o tom myslíš.

lelia
14. feb 2015

@belllinka zial,je to biznis a najsmutnejsie je na tom to, ze je robeny na detoch. Ale nakom sa najlepsie zaraba?No predsa na chorych a detoch. Kazdy si musi vytvorit svoj vlastny nazor, ale zdravy sedliacky rozum napovie, ze s tymi vakcinami to az tak ruzove vobec nie je.

iwesska
15. feb 2015

Ja si myslim ze ak by neexistovali neziaduce ucinky, neexistovali by ani taketo dokumenty. Antibiotika boli vyvinute tiez za ucelom aby ludom pomahali, ale rovnako tak bolo dokazane, ze sposobuju zavazne neziaduce ucinky /uvedene aj v letakoch, ako je to aj pri vakcinach/. Tak rozmyslam, preco potom aj v pripade tychto liekov, neexistuju skupiny PRO-ANTBIO a ANTI-ANTIBO 😀, kde by ti, ktori nemali ziadne NU po ich castom uzivani, vyvracali tym, ktori ich mali, ze si vymyslaju, klamu a manipuluju. Preco? Pretoze vsetci su ochotni prijat fakt, ze tie NU maju. Neviem preco v pripade vakcin to tak nie je. Tie su, vzdy a za kazdych okolnosti len dobre a ak si niekto dovoli co len trochu poukazat na NU, tak je automaticky ANTIVAX, klamar, populista atd 😅 Podla mna by uplne stacil fakt, keby lekari pripustili, ze NU v pripade vakcin existuju a ludia by tym padom nemali potrebu to takymito dokumentami dokazovat a domahat sa pravdy. A este by som chcela uviest jeden priklad z tejto oblasti - nedavno zrusena vakcina proti TBC - deticky na vlastnej kozi museli lekarom dokazovat, ake NU ma, az na zaklade toho pristupili k jej zruseniu. Zeby vsetky ostatne vakciny boli uz len a len zdrave ?!? hmm...

prevenar
15. feb 2015

@iwesska to tu ako niekto pochybuje o existencii neziaducich ucinkov ? 😀 dufam ,ze nie ..lebo o nich dobre vedia aj samotny vyrobcovia a male percento napisu do samotnych pribalovych letakov . uz aj to male percento co priznaju je dost hrozive. co potom realita ^^

kto este v zivote nevidel pribalovy letak k latkam , ktore nechava pichat do svojich par mesacnych deti , tak to je zoznam .

http://www.slobodavockovani.sk/news/ockovacie-l...

http://www.slobodavockovani.sk/news/prehlad-ock...

iwesska
15. feb 2015

@prevenar Ale prosim ta, citas vela zmanipulovanych clankov 😀

prevenar
15. feb 2015

@iwesska takze uz aj pribalove letaky od vyrobcu su zmanipulovane 😵 no toto

lelia
15. feb 2015

@belllinka mam zial znameho, ktoremu po ockovani skoncil syn na pohotovosti a takmer ho nezachranili. ☹
Ticha informacia z hygieny ohladne vakcinu TBC, ktoru zrusili, ze schvalovacie procesy vakcin v SR trvaju niekolko rokov, takze oni ju nasadia do praxe, prebieha schvalovaci proces. A az neskor , uz ked je napichana do xy ludi, tak bud ju schvalia alebo nie. Tak to bolo z TBC, ktora zial mala strasne vela neziaducich ucinkov. A co chudence deti, ktore to uz maju v sebe? Tak je to aj s ostatnymi liekmi a vakcinami.

veronikax
15. feb 2015

mhmmm ... nejako tu este nevidiet zastancov ockovania... co silou mocou presviedcaju ze ockovanie je najlepsie co mozeme pre svoje deti urobit :P :DDD zeby im dosli slova ??? tak som zvedava.. kedy sa zacnu ozyvat :D podla mna velmi dobre urobene video 🙂 ked uz toto niekto nepochopi ... :/

veronikax
15. feb 2015

len este dopisem ... ako stale ... 🙂 NECH JE KAZDE DIETATKO ... CI UZ OCKOVANE... ALEBO NEOCKOVANE..... ZDRAVUCKE !!!! 🙂

kvieta
15. feb 2015

Pôsobivé 😕
Účinkujúci odborníci sú experti na prekrúcanie faktov, neúplné citácie, vyťahovanie z kontextu. O.i. jeden z nich lieči hudbou 😀 Tiež pôsobivé... 😉
Naozaj stojí za to, zistiť si dôveryhodnosť zdroja, autora a pod. a to nie len v tomto prípade.

evittam
15. feb 2015

@lelia Presne tak a konkrétne s TBC to trvalo krááásnych 40 rokov...

evittam
15. feb 2015

@veronikax Neboj, za chvíľu sú tu - a zase to bude len "blud,propaganda, antivax a podobne...." 😉

veronikax
15. feb 2015

@evittam a staaale pisem .. kto to nezazil .. alebo nema niekoho v blizkosti ... tak neuveri 🙂 ale tak sloboda slova :P co uz :D vid. vyssie .... :P hehe

marionmarion
15. feb 2015

@veronikax neboj sa, za chvilu ich tu mas 😀

veronikax
15. feb 2015

@marionmarion zatial druhy den :P siiice...to moze byt aj tym vikendom :P

cabellera
15. feb 2015

Je to dlhe, este pozeraju 🙂
@marionmarion
@evittam

katy2
15. feb 2015

Zeny, silou-mocou sa chcete hadat? 😉 Ja deti ockujem, mam na to svoje dovody, o ktorych nejdem nikoho presviedcat, ale nezvyknem sa hadat na temu ockovanie.... Kazdy nech sa zariadi tak, ako uzna za vhodne.... A potom nech nesie pripadne nasledky za svoje rozhodnutie.... Takze mier a klud, babulky 🙂

marionmarion
15. feb 2015

@katy2 prosim ta, kto sa tu hada??? 😕

katy2
15. feb 2015

@marionmarion nikto.... ja nepisem, ze sa tu niekto hada... ja sa len pytam, ci sa chcu hadat..... uz sa poniektore pripravuju 😀

marionmarion
15. feb 2015

@katy2 podaktore sme uz tu na MK prezili par hadok ohladom ockovania/neockovania, tak trochu v duchu asi ocakavame ze sa to moze zvrtnut...ale samozrejme si to ani jedna z nas nezela, prave naopak, myslim ze by bolo fajn, keby tu ostal klud...
a to video...ved moze si ho kazdy pozriet a utvorit si nazor, moze ho sem aj napisat, ale nie je nutne presviedcat nikoho o svojej pravde. Myslim, ze kazda z nas uz vie co povazuje za spravne 😉

monika111111
15. feb 2015

čo si myslím o tom videu? je to hrúza a pravda zároveň, čítam o tom dookola už niekoľko rokov, je mnoho vedcov, lekárov z celého sveta, ktorí, dajú za pravdu tomuto filmu, ale peniaze dnes vládnu svetu a sú cennejšie ako ľudský život. osobne nepoznám človeka, ktorí dal zaočkovať svoje dieťa po tom, ako začal študovať o tejto problematike, to sa ani nedá, toľko bordelu je okolo vakcín, že človek očkuje len z nevedomosti, našťastie už mnoho ľudí sa o to začína zaujímať. deti sú to najcennejšie, čo mám a preto sa zaujímam, čo do nich napichám. preto neočkujem vôbec, lebo VIEM.

adrika1704
15. feb 2015

@belllinka moje starsie 3 deti su komplet ockovane..dovod?Nevedomost, neinformovanost, natlak a tak trochu tradicia-ved vzdy sa ockovalo,vsetci sa ockuju..ale uz zacina byt tolko nezodpovedanych otazok,ze moja nedovera skonci asi neockovanim aspon tohto posledneho susnika..a to sme so starsimi zvladali bez nejakych vacsich NU.

.

zita19
16. feb 2015

Len aby ti co tvrdia, ze ockovanie je najvacsi biznis farmafiriem vedeli: Zisk z vakcin cini len 3%.
http://blog.skepticallibertarian.com/2014/03/20...

adrika1704
17. feb 2015

@zita19 tomu sa da verit tak ako aj tomuto videu,ktore tvrdi uplny opak 🙂 nehadam sa neripem 🙂

adrika1704
17. feb 2015

Toto video ma svojim sposobomm postupne usvedcuje v mojich pochybnostiach o ockovani aj z toho dovodu,ze doteraz som tu nestranne sledovala dost tem na ockovanie ktore sa zvrhli na hadky vacsinou pritomnostou zastancov ockovania..nechapem,preco nie su pod touto diskusiou a nevyvracaju dane argumenty vo videu 🙂 opakujem.
Neripem,nehadam sa 🙂 ale tych argumentov proti ocko je tam veeela 🙂

monika15
17. feb 2015

jeeeeeeeeejda toto je ako nocna mora... v kuse a v kuse a v kuse znova nove temy... je ich tu uz milion....

chces ockuj
nechces neockuj a uz dosttttttttttttttt

please !!!

miahavash
17. feb 2015

že vás to baví....

kaktuussik
17. feb 2015

@monika15
@miahavash presne baby,na nervy toto uz kolomdokola to iste a kazda mudrolina si musi zalozit svoju temu

kaktuussik
17. feb 2015

@prevenar ty si tu tusim nemal byt 😀 😲 citala som,ze odchadzas

miahavash
17. feb 2015

Potrebuju sa hádať alebo si čosi dokazovať asi... Každý nech robí podľa seba. Načo niekomu vnucovať to svoje? 🙄 ..