O koľko sa môže odložiť očkovanie kvôli teplote?

dani125
23. aug 2014

Máme ísť na druhú Hexu + Prevenar po 2 mesiacoch, už som to o týždeň odložila kvôli tomu, že malý je nachladnutý a má aj zvýšenú teplotu, ale naša dr. ide na dovolenku a chce ho očkovať....poraďte koľko môžem najdlhšie očkovanie posunúť? ďakujem

egiginka
23. aug 2014

my mozme hocikedy... nam vlastne odlozila o rok.

0604katka
23. aug 2014

nesmie ockovat pokial ma dieta teplotu...nasa ockuje ak je dieta tp zdrave

moni244
23. aug 2014

ja som prvé očkovanie odložila o 2 mesiace, lebo chytila takú virózu, že skončila v nemocnici, tak doktorka nechcela riskovať a počkali sme, kým sa oteplí a bude 100% fit, len nech sa doktorka neponáhľa a zaočkuje, keď sa vráti z dovolenky

sufo
23. aug 2014

My sme boli po 6 mesiacoch, dieta musi byt zdrave atd. Ziadnu tragediu z toho netreba robit. Moja mala ma 9 mes. A to este len 2x ockovana.

terezka1947
23. aug 2014

pokial dieta nie je zdrave,ockovanie neries
ja som ho prekladala 3x...z toho 2x mi lekarka neverila,ze malemu nieco je,ale trvala som na svojom "zlom "pocite...lebo predsa len,ja som s dietatom cele dni,lekarka iba par minut a pokial nejde o nejake viditelne ochorenie,nema ako zistit,ze nie je zdrave
2x odlozenie ockovania bolo nakoniec naozaj opravnene...raz sa z toho,hned vecer po navsteve u lekarky bola crevna viroza s teplotou a dalsie ockovanie bolo odlozene kvoli angine,kt.sa zacala prejavovat tiez v noci 😒
takze,daj na svoje pocity

miku1
24. aug 2014

Dieťa musí byť úplne zdravé. My sme mali jedno očkovanie odložené o 3 mesiace, tak dlho trvalo kým sa malá úplne vyliečila z nachladnutí. Takže nenechaj sa lekárkou súriť, nech si pekne ide na dovolenku a očkovať bude, keď sa drobec vylieči 🙂

originalnemeno
24. aug 2014

My sme mali pri prvom synov,i na odporučenie lekára, očkovanie až v 8.-mom mesiaci.

mammaroma
24. aug 2014

My takisto v 10 mesiacoch máme za sebou ešte len druhé očkovanie. Treba určite vyčkať, pokiaľ bude zdravý.