Nežiadúce účinky po podaní injekcie Solu - Medrol a Augmentinu

antonia008
24. mar 2017

Ahojte mate niekto z vas zle skusenosti s dietatom do 2r. po podani injekcie Solu - Medrol a pri uzivani antb. Augmentin duo??? Moje odkedy jej bola podana injekcia a doma ATB augmentin duo odkedy sa zobudila len REVE s prepacenim, neda sa s nou nic, len skriabe, hryzie a vala sa po zemi s velkym placom, ze by to boli nejake neziaduce ucinky tychto liekov??? Ach jaj, uz nemam rady.. 4dni dozadu mala vysoke teploty..

fidorka7
24. mar 2017

@antonia008 medrol je prednison, ktorý má mnohé nežiadúce účinky, záleží aké množstvo dostala?

kuriatkomm
24. mar 2017

No ja beriem solumedrol v prípade zhoršenia môjho ochorenia v infúziách a som po ňom vždy opuchnutá a nie je mi dobre od žalúdka..
A tie atb práve teraz berie dcérka po prvý x a vpohode..
Możno ju bruško bolí, to ťažko zistíš no :-/ zavolala by som urcite lekarke

antonia008
autor
24. mar 2017

@kuriatkomm volala som, uz som zasla aj na pohotovst s nou, no lekarky tvrdili, ze to isto nemoze mat ziadne naziaduce ucinky ani solumedrol, ani atb. Ale ja si myslim, ze urcite to ma z tychto chémií.. Dakujem krasne za info

kuriatkomm
24. mar 2017

@antonia008 citala som si recenzie na tieto atb a vela ludi ma z nich zavrate,vracanie.. to v spojení so solumedrolom je urcite zataz..
Ako je na tom teraz dcerka?
Ja som s tymi atb velmi spokojna,malej hned zafungovali

jeennyv
24. mar 2017

@antonia008 ja mam na augmentin alergiu nemozem ich ..nepamatam presne priznaky bola som mala

kikus48
25. mar 2017

So solumedrolom mam mnoho skusenosti, aj osobne. Moja 6m babika ho dosta ala 3x denne 2 dni. Zalezi na davke ktoru dostal, pred jeho podanim sa dava quamatel koli zaludocnej sliznici. Ak dostal len jednorazovo, skor si myslim ze vacsiu sarapatu narobil na crievkach augmentin. Stolicu ma v poriadku ? Skusila by som pridat probiotika kym berie atb a dietnejsiu stravu.

kikus48
25. mar 2017

@antonia008 este koli comu dostal tieto lieky...mozno v dg je problem