Ahojte mate niekto z vas zle skusenosti s dietatom do 2r. po podani injekcie Solu - Medrol a pri uzivani antb. Augmentin duo??? Moje odkedy jej bola podana injekcia a doma ATB augmentin duo odkedy sa zobudila len REVE s prepacenim, neda sa s nou nic, len skriabe, hryzie a vala sa po zemi s velkym placom, ze by to boli nejake neziaduce ucinky tychto liekov??? Ach jaj, uz nemam rady.. 4dni dozadu mala vysoke teploty..
No ja beriem solumedrol v prípade zhoršenia môjho ochorenia v infúziách a som po ňom vždy opuchnutá a nie je mi dobre od žalúdka..
A tie atb práve teraz berie dcérka po prvý x a vpohode..
Możno ju bruško bolí, to ťažko zistíš no :-/ zavolala by som urcite lekarke
@kuriatkomm volala som, uz som zasla aj na pohotovst s nou, no lekarky tvrdili, ze to isto nemoze mat ziadne naziaduce ucinky ani solumedrol, ani atb. Ale ja si myslim, ze urcite to ma z tychto chémií.. Dakujem krasne za info
@antonia008 citala som si recenzie na tieto atb a vela ludi ma z nich zavrate,vracanie.. to v spojení so solumedrolom je urcite zataz..
Ako je na tom teraz dcerka?
Ja som s tymi atb velmi spokojna,malej hned zafungovali
@antonia008 ja mam na augmentin alergiu nemozem ich ..nepamatam presne priznaky bola som mala
So solumedrolom mam mnoho skusenosti, aj osobne. Moja 6m babika ho dosta ala 3x denne 2 dni. Zalezi na davke ktoru dostal, pred jeho podanim sa dava quamatel koli zaludocnej sliznici. Ak dostal len jednorazovo, skor si myslim ze vacsiu sarapatu narobil na crievkach augmentin. Stolicu ma v poriadku ? Skusila by som pridat probiotika kym berie atb a dietnejsiu stravu.
@antonia008 este koli comu dostal tieto lieky...mozno v dg je problem
@antonia008 medrol je prednison, ktorý má mnohé nežiadúce účinky, záleží aké množstvo dostala?