Mamicky deticiek co ste dali ockovat proti MMR vo vyzsom veku ako 18 mesiacov ake male neziaduce ucinky?? Teploty elzemy cukrovky autizmus ?? Vdaka
Nikto nic viac ?
Mám 2 dcérky, ani jedna nemalo vôbec žiadne nežiaduce účinky.
Syn dostal mmr v 3,5 roku a žiadne nežiaduce, dcéra teraz v 2 rokoch necelých a tiež ok.
treba si pozret ine diskusie. tem ockovania a popisania neziaducich ucinkov je tu neurekom. vacsina dotknutych mamiciek spominalo ekzem, zastavenie vyvoja dietata, prestalo rozpravat, chodit na isty cas, autizmus...
@adula12 ale ja sa pytam na deti ktore neboli oclovane v 15 mesiaci ale neskor okolo 20 a hore lebo keby mal byt autizmus z ockovania tak jo dostane aj 3 rocne dieta ktore dovtedy bolo ok cize led niekto povie ze dostalo autizmus po ockovani v 16 mesiacoch pride mi to neadekvatne lebo prave vtedy sa objavuje preto by ma zaujimalo ci ho dostalo dieta napr ktore ma 3 roky a dovtedy rozpravalo vsetko ok a po ockovani sek a autista lebo s takym som sa v zivote nestretla a to ma zaujima
????
my sme davali ockovat okolo 30 mesiacov,,, rovnake priznaky ako sa popisuje aj pri 18 m.....zvysena teplota,,,, vysyp...
@mon1806 my sice mmr nedavame, ale hexu sme davali az teraz v 2 rokoch. Nemozem porovnat akoby to znasala ako 3 mesacne babatko,ale.. Prva vakcina uplne ok, druha vakcina des. 39 horucky, 2 velke hrce z jedneho vpichu, 2 tyzdne nekonecneho placu a zlosti. Neviem ci sa desit predstavy,co by sa stalo, keby to dostala ako 3 mesacna alebo ci by to bolo rovnake.. Neviem.
moj bol pred 3. narodeninami az ockovany kvoli ekzemu (ktory mal od mala bez ohladu na ockovanie) a nemal vobec ziadne neziaduce ucinky, ani zvysenu teplotu, vobec nic. drzim palce.
@mon1806 ziadne a to su deti atopici