Som z Bratislavy a hladam pediatra(spriaznenu dusu) ktory zdiela podobny nazor na ockovanie ako ja. Sucasna pediatricka ku ktorej s malou chodime propaguje aj nepovinne vakciny ...dokonca aj po odmietnuti nepovinneho rotarixu na nas pozerala ako na extremistov a krkavcich rodicov co ohrozuju zdravie svojho dietata. Proste nieje s nou ziadna rec. O vakcinach a ich zlozeni viem svoje a s velkou pravdepodobnostou by som tu vobec neziadal o pomoc no mame v rodine autistu ktory bol uplne normalny az do prveho ockovania po ktorom sa mu nahle prejavilo toto zakerne ochorenie. Neprajem to nikomu a sam chcem predist akemukolvek riziku ktore by mohlo sposobit nezmyselne ockovanie dvoj troj mesacnych babetiek. Moja dcerka ma len 3 mesiace a nikdy by som si nedovolil hazardovat s jej zdravim a preto budem vdacny za kazdu odpoved ktora ma privedie blizsie k takemu pediatrovi ktory bude volnejsi k teme ockovanie. Ak ma niekto skusenost s takymto pediatrom prosim napiste mi jeho meno do spravy kvoli zachovaniu jeho/jej anonymity. Dakujem
@zami79 napis internu spravu na nick "manof" myslim, ze on ma nejaky zozanam "osvietenych" lekarov 🙂 ludia mu casto pisu svoje skusenosti, tak by mohol vediet niekoho poradit, btw. spravne rozhodnutie, vela stastia
Irenka & Hajanka ...velmi ste mi pomohli a dakujem Vam obom za ochotu a cas!!! 😎
@zami79 Skús v téme nesúhlas s povinným očkovaním tam je veľa rodičov čo majú ťažko postihnuté deti po očkovaní, moja vnučka dostala rakovinu z očkovania a teda ťa úplne chápem viem o čom hovorím. Napriek tomu ju chceli po liečbe znovu očkovať tí bieli debili .