Návšteva s dieťatkom po prvom očkovaní

sofiii123
26. apr 2019

Zdravím 😉 Chcela by som názor mamičiek na našu situáciu , rada si nechám poradiť 😊Malička je dnes prvý deň po prvom očkovaní v 3 mesiacoch a všetko zvladame super bez teplotiek, rozmýšľam že by som s ňou zajtra chcela ísť k rodičom na návštevu... prídu aj krstný rodičia s 4 a 6 ročnými deťmi... Myslíte že je vhodná takáto návšteva, stále váham nechcem malú trápiť ale fakt vyzerá byť úplne v pohode len čo ak...? Ďakujem pekne

zuzipolo
26. apr 2019

@sofiii123 ahoj,moja je vždy v deň očkovania úplne v pohode,ale na druhý deň je to oveľa horšie,horúčka a je chuďa taká všeliaká ubolená.ale uvidíš zajtra ráno ako bude u vás a podľa toho sa rozhodni 🙂

katka164
26. apr 2019

Ahoj naša dcérka nemala po očkovaniach žiadne vedľajšie účinky.Myslím že keď sú detičky ktoré prídu s malou do kontaktu zdravé tak sa návštevám nemusíš vyhýbať....😊

prevenar
26. apr 2019

@sofiii123 mrkni si vystupenie tejto americkej lekarky pred vyborom pre zdravotnictvo . mozno tam najdes nejake zaujimave informacie.

https://www.youtube.com/watch?v=3OqyEPQdljI
katarinahar
27. apr 2019

@sofiii123 my ked sme mali jedno ockovanie tiez sme tusim cestovali k rodicom na druhy den a ked som sa lekarky pytala ci mozeme tak povedala ze pokial nie su teploty tak mame fungovat uplne normalne a neobmedzovat sa...

nada89
27. apr 2019

Samozrejme, kľudne choď. Očkovanie nie je choroba.

sapetka
27. apr 2019

@sofiii123 no a preco by si nemohla😊

sisaka
27. apr 2019

@sofiii123 ak je malá v pohode, tak prečo nie? Keď začne byt mrzutá, zvýši sa jej teplota a pod. môžte to “zabaliť” a vrátiť sa domov

luu1122
27. apr 2019

@sofiii123 uplne v pohode 🙂