Dobrý večer mamičky. Chcela by som sa opýtať či niekto používal po.očkovaní náplaste Dermaplic aj u 3,5mesačného.bábätka nakoľko na.náplasti.píše od 6.mesiaca. Ďakujem
Mne odporúčali náplaste Aquagel,ale poslala som.manžela do lekárne a priniesol Dermaplic.Tak to dopadne,keď si neide žena sama 😀 My sme dnes po očkovaní a neviem teraz či jej ich môžem nalepiť,alebo jej spôsobím horšie ako na tom je teraz.
Ano ja som pouzilq tiez na odporucanie lekara takze kludne
Pouzila som uz pri prvom ockovani na odporucanie pediatra. Mysljm, ze pomohlo.
Ano, pri oboch ockovaniach som davala vzdy prve dva dni. Jednu naplast som prestrihla na polovicu a tak 🙂 miesto som predtym potrela liehom, aby dobre drzala.
My sme to tiez pouzivali pri kazdom ockovani. Aj pri prvom v 3 mesiacoch. Nalepila nam ich sestricka hned po zaockovani. Jednu rozstrihla na polovicu a nalepila priamo na miesto vpichu. Nasa nemala ani raz ani len zvysenu teplotu
Takže kľudne môžem použiť keď nemá 6mesiacov áno . Tak ste ma ukľudnili. Malej nalepila sestrička 24hodinové naplaste,ale ráno jej musím vymeniť tak.som chcela vedieť. Ďakujem.
Ano použila som 🙂
@misinka0611 priamo na tie vpichy na nôžky?
@lusy26 ano 🙂 su dost veľké na take malé nôžky tak som jednu prestrihla dala na oba vpichy a druhu náplasť som odložila na 2 očkovanie 🙂 Pekne sa zahojilo žiadny opuch 🙂 Teraz v septembri bude tretie zas ich musím kupit 🙂
@misinka0611 ďakujem pekne...to celý deň ste ich nechali? A potom už ste nedávali?
@lusy26 Okolo 16:00 ked sme došli z očkovania som dala, na celu noc a potom uz nie 🙂
Pouzila som po oboch ockovaniach ,ale to hned sestricka zalepila miesto vpichu dermaplicom a odpocam rozstrihnut,nemusis to lepit cele. Ale po druhom ockovani mal maly aj tak horucky a dokonca aj stehienka mu po vpichu napuchli a zacervenali,takze podla mna je to blbost
@misinka0611 ďakujem pekne....nalepila som jej dnes 😀
@lusy26 teda teplotu mal po druhom aj tretom,ale stehienka mal pekne,ziadne zacervenanie ani opuchy nemal. A mladsi ten po druhom ockovani mal opuch aj zacervenanie aj napriek tomu,ze som mu tie naplaste dala hned po vpichnuti,resp.sestricka mu ich nalepila. Ale zase pri horuckach ich pouzivam detom na čelo
ja som po prvom ockovani davala dva dni tieto naplaste, samozrejme sme nozicky nechali aj chvilu bez nich a musela som ich noznickami zmensit lebo padali zo stehienok, ale podla mna velmi pomohli, dcerke sme uz v ten den vecer nemohli najst miesto vpichu ani na jednej nozicke, ziaden opuch, bolest teplota..snad aj pri druhom ockovani pomozu co najviac
Ahojte dnes sme sa boli očkovať môže mať mala celý deň aj cez noc non stop tu náplast nie rovnakú ale vymenenu
@lusy26 ahoj,nás čaká prvé očkovanie budúci mesiac (malá bude mať 3 mesiace a niečo) a sama doktorka mi to kázala kúpiť a priniesť,takže asi môže,ale tiež ma to zaujíma či to niekto používal pri takom bábätku 😃