Mam malého chlapčeka, ktorý ma zatial za sebou dve hexy. Zvazujem, ze mu tretiu hexu nedam zaockovat. Niekedy dávnejšie som na nete čítala článok o očkovaní hexou, v ktorom bolo uvedené na koľko percent je "vytvorená imunita" po prvom očkovaní, na koľko percent po druhom a treťom. Zdá sa mi, že tam bol medzi druhým a posledným očkovaním uvedený nepatrný rozdiel (cca 4-5 %), ale už ten článok neviem nájsť. Nevie mi niekto poskytnúť túto informáciu, resp. potvrdiť, že je to tak?
ahoj , na tu otazku sa neda odpovedat ..lebo nejde o vakcinu, ale o cloveka do kt. sa aplikuje. no a priroda to zariadila tak, ze kazdy clovek je iny a tym padom vysledok vakcinacie moze byt presne 0 . co casto aj je 0 . dokonca pise o tom samotny vyrobca v kazdom letaku , ze ziadnym sposobom negarantuju akykolvek ucinok vakciny .
co garantuju je prisun neorotoxickych kovov ako ortut a hlinik. + dalsie toxicke latku ako formaldehyd a pod. zaroven aj DNA neisteho povodu spolu s latkami kt. posobia vyrazne spermicidne.
dalsim zaujimavym faktom je , ze ani vysoke hladiny "protilatok" nic nezabezpecuju ..coho dokazom su velke epidemie chorob v plosne ,alebo vysoko ockovanych komunitach.
popripade , ak ta zaujima tema "rizika ockovania" mozes na nu komunikovat v sukromnej teme. info: moj fotoblog.