MUDr. Zahradníková z Petržalky a jej prístup k neočkovaniu

iwesska
27. jún 2012

Zakladam tuto temu, kedze som nenasla vo fore odpoved na otazku ktoru hladam. Chcela by som vediet, ci sa tu najde mamicka, ktora navstevuje so svojim drobcom tuto Dr. a rozhodla sa odmietnut ockovanie /bud celkove, alebo akekolvek ine/. Ako pani Dr. reagovala na vasu ziadost? Respektovala len slovne odmietnutie, alebo ziadala od vas vyhlasenie, ci podpis v karte dietata? Aj vas nahlasila? Chceli by sme odmietnut MMR a dost by mi pomohlo, keby som vedela v akej forme je pre nu tato info akceptovatelna. Vdaka vam.

iwesska
autor
28. jún 2012

@katren Dik, uz sa popytala, snad sa dockam odpovede 😉

xlucia
30. aug 2012

@iwesska ahoj. co si zistila? mna tato dr. zaujima tiez

iwesska
autor
31. aug 2012

@xlucia Ahoj, nezistila som vobec nic. Neviem, ci nema vobec take mamicky, co by odmietli nieco ockovat, alebo sa len nepriznali 😉 Teraz mala cely august dovolenku, takze nikto nas nevolal. Uvidime, ci si spomenu.

poussin
6. sep 2012

@iwesska ak ju tu budes takto verejne preberat mozes tej lekarke uskodit.. :-/

moon1979
6. sep 2012

@iwesska
je to čisto tvoje rozhodnutie ako rodiča, pediater to musi respektovat, ale zo zakona ma povinnost nahlasit odmietnutie povinného očkovania na úradoch a viem, ze sa vyrubujú nejake pokuty ... to, ci bude chciet od teba pisomne vyhlasenie, alebo len podpis do karty ti myslim si môže byť úplne jedno ...

xlucia
11. sep 2012

@poussin a ako jej prosim ta moze uskodit???

xlucia
11. sep 2012

@iwesska no takze dnesne info je ze dr. je tvrdo za ockovanie, sama inciativne nahlasuje neockovancov.

iwesska
autor
11. sep 2012

@poussin Ako jej mozem uskodit? Ze sa pytam aky ma postoj k ockovaniu? Vsak ju neohovaram, nemam dovod. No neviem, v dnesnej dobe ma myslim kazdy pravo na vyber lekara - prirovnala by som to k obchodu do ktoreho chodis nakupovat. Gynekologa si tiez vyberies napr. na zaklade referencii. Este stale mam moznost zmenit pediatra ak sa mi nieco nebude pacit, takze naozaj nechapem, preco sa nemozem informovat.

iwesska
autor
11. sep 2012

@xlucia Super, dik za info. 😒 A ty si sa bola len informovat, ci chodite tam a odmietla si ockovanie? My sme sa zatial rozhodli pre posun, mam na to dovod na zaklade synovho zdrav. stavu z predosleho ockovania, aj ked specialista mi to na papier odmietol dat.

xlucia
11. sep 2012
poussin
13. sep 2012

@xlucia @iwesska lekari sa verejne nepriznavaju k tomu, ze neockuju, alebo maju iny postoj ako vacsina. Preco asi baby?
Kazdy ma pravo na zmenu pediatra. Ja mam tretiu pediatricku.. 🙂

danu
20. sep 2012

Diskusiu zamykam na ziadost zakladatelky