Ahojte, moja mala zacala prave 18. mesiac a uz mi nezostava vela casu, aby som sa rozhodla, ci dam malu zaockovat proti MMR. Patrime k MUDr. Daubnerovej (sidli v nemocnici) a ona ma jednoznacny postoj, ze ockovat treba. Na otazku, ake su rizika tohoto ockovania, mi povedala, ze ona sa so ziadnymi nestretla. Ked som sa s nou chcela o tom porozpravat, povedala ze je to na dlho a medzitym sestricka zavolala dalsieho pacienta. Takyto postoj lekara sa mi vobec nepaci. Mate niekto podobne skusenosti s touto ambulanciou? Najde sa tu niekto, kto odmietol ockovanie MMR u Daubnerovej? Ako lekarka postupovala? Pripadne viete mi poradit nejakeho dobreho detskeho lekara v Ziline, ktory respektuje slobodu v ockovani?
@nadi ahoj, chceme sa opytat, ci sa ti podarilo najst lekara co nerobi problemy s neočko. Ked tak napisal by som mail na komunikáciu dik🙂
@patriot1725 ahoj, nepodarilo.
@patriot1725 kvoli takym ako vy strasne premudrelym ,,bio matkam ,, sa tu vratia naspat vazne infekcne ochorenia lebo vam v tych hlavach preskakuje. Doktorky vedia preco odporucaju ockovanie, asi aj nieco studovali na rozdiel od vas ! kazde ockovanie a kazdy liek ma mozne negativne ucinky a je to normalne ! nagrc tieto vase postoje !
@isabella15 👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍
@isabella15 lekari odporucaju vakcíny? Asi len ti primitívni. Inak niesom bio matka ale zdravo zmyslajuci otec, ktory nebude hazardovat so zdravym svojho dietata. Mam nastudovane, mam za sebou rozhovor s niekolkymi normalnymi lekarmi a kazdy mi jasne povedal ze ockovanie je risk a je absolutne zbytocne. Mam v svojom okoli tri rodiny, ktorym ockovsnie doslova znicilo zdrave deti a su z nich mrzaci na cely zivot. Nie, dakujem, neprosim. Napichajte svoje deti cim chcete, ale kazdy ma pravo rozhodnut o zdravi svojho dietat sam. Pekny den.
@isabella15 ja by som nikde nebezal tak netrepte prosim ano? 😃Boli sme v Afrike a nic nam nieje. Ockovanie je uplna kravina, nema absolutne ziadne plusy. Ja som sa tu neprisiel s nikym dohadovat, kazdy nech sa rozhodne ako chce. Zbytocny aj Vas komentar. Skuste viacej studovat k danej téme. Mozno sa Vam otvoria oci aj ked o tom silno pochybujem. Pekny den.
Viem aj o ďalších, čo od nej zdrhali.
Sú aj tolerantnejší lekári, ale citlivé údaje nepíšem na verejné fóra a už vôbec nie na také, ktoré sú sponzorované výrobcami vakcín.
Keď tak napíš na:
sloboda.v.ockovani@gmail.com