Mrzuté dieťa po prvom očkovaní

katuskaz11
30. jan 2021

Ahojte baby, tak boli sme pre tromi dňami na prvé očkovanie do oboch nožičiek, musím povedať že v deň očkovania bola malá celkom ok, kľudná až večer jej vystúpila teplota na 38 tak sme nasadili nurofen, ďalší deň tiež ešte teplotovala ale už len 37.4 a tak sa to držalo celý deň, večer teplota už úplne vymizla čo som sa veľmi potešila a však od ďalšieho rána je malá veľmi mrzuta už to trvá dva dni nedá sa pri nej nič urobiť, stále plače dokonca nie je spokojná ani keď je na rukách, nevie ani kľudne zaspať, musím ju nosiť a kolisat ako náhle ju položím hneď je hore, vedel by mi niekto poradiť či sa už stretol s takým niečím je možné že to je z očkovania alebo len nemá svoje dni

322sima123
7. feb 2021

@katuskaz11 Radila by som Vám už ju neočkovať, lebo je to určite z toho svinstva je to napísane aj v príbalovom letáku vakcíny to sa dá najst na internete... má to aj mmr aj hexa vakcina a mnohé ďalsie strašne nežiadúce úcinky... my neočkujeme a žijeme sme zdraví a radi za to.. treba si podľadať info o to najprv než si to date pichnút do dieťaťa..