Mamini môžu očkovať malu keď sopli normálne jej to počuť chrčat volala som doktorke ta máme prísť na očkovanie presne dnes ma dcéra 3 mesiace keď ja viem tak sa nemôže očkovať keď sopli či sa mylim? 🙄🙄 mám stoho v hlave zmätok prečo aj tak nás zavolala keď som jej povedala ze sopli a chrči
Pred kazdym ockovanim boli moje deti vysetrene. Ked som povedala, ze synovi ide 6 zubov ockovanie sme odlozili o par tyzdnov.
Ty sa musis postavit ak sa ti nezda ockovat v tomto stavre.
Baby ja zajtra pôjdem k doktorke nech ju prezre a očkovať ju nedám
Ja som posuvala očkovanie syna aj keď som soplila ja aby náhodou nechytil to aj on v čase očkovania,keby bol uz chory, tak iste nedam ockovat
Určite nie
@kamca495 radsej si zavolaj ci termin plati aj ked ockovat nechces kvoli chorobe nasa doktorka rozdeluje chore deti od poradni, tak nech ta nesprdne 🙂
Baby bola som s nou pri doktorke ta povedala že jej nič neni nevadí keď sopli 🙄no mne v kútiku duše nie čo hovotilo aby som si vyžiadala sama ísť nou na krčne a napokon zo soplikov má zapálené uško takže tak napokon to tie doktorky sú buď lenive alebo hlúpa už s prepáčením
@kamca495 naša doktorka sa vždy pyta, či sme doma všetci zdravi. Nikdy som menechala očkovať aj keď len muž soplil. Pred vyše mesiacom ame mali mať 3.davku hexa a povedala som, že malému ide 8 zúbkov, sama mudr odlozila. Do toho teraz soplime všetci, takže až sa vyliecime, až pak po 14dnoch môžeme dať zaočkovať...