Môže sa chodiť von po očkovaní?

babajaga
16. aug 2012

dievcata,dnes sme sa ockovalo MMR,zabudla som sa spytat lekarky,ci mozme vonku....mozme?

namarie
16. aug 2012

jasné, na prechádzku kľudne, len nech sa nepripečie na slnku 😀

kamilka3
16. aug 2012

Myslim, ze urcite ano...nasa doktroka hovori: Ak nie je teplota, moze sa ist na chvilku vonku 🙂 (aj pri nachladnuti alebo lahkej viroze, samozrejme, podla toho, ako sa citi maly pacient, no a ked drobec sedi len v kociku, je to o to jednoduhsie 😉 ...

tenty
16. aug 2012

dieta po MMR ockovani by malo mat aspon 5 dni klud... ja by som vonku urcite nesla... ved mu pichli zivy virus 😒

darla27
16. aug 2012

my sme dnes boli tiez na ockovani a lekarka nam povedala ze dva dni nemame chodit na slnko

susanerose
16. aug 2012

tiež sme boli dnes na očkovaní a lekárka povedala, že sa máme správať rovnako, ako keby sme neboli...

amadora
16. aug 2012

nám doktorka vravela po očkovaní keď som sa na to pýtala že pokiaľ nemá teplotu nad 38° tak môžeme

aniicka24
16. aug 2012

Sice sme este nemalu mmr ale ked sme bolu po inich ockovaniach tak nam dr povedala ze v ten den musime byt doma a aspon dva dni sa treba vyhnut slnku 😉

luciferkax
16. aug 2012

Jasné, že môžeš áísť vonku, ale 48 hodín by som dieťatko trocha šetrila, nechodila na slnko... Ja som tie dva dni radšej bábo vozila v kočíku ,nech si oddýchne 😉 😉 😉

katkas1
17. aug 2012

von mozte ale nie na slnko

zuzkalenka
17. aug 2012

jasné že kus môžeš ak ste ok bez teploty tak v tom nevidím žiadny problém 😉

martinkatinka
17. aug 2012

No my sme nikdy nedostali informáciu, že máme byť doma... ani sme nemali reakciu na očkovanie. Ale keby mal teplotu a zle sa cítil, tak sme doma, to je jasné!

radka24
17. aug 2012

Ja som s malym vonku chodila aj po ockovani, samozrejme nie na slniecko a palavu, ale na prechadzku poobede ked nieje slniecko moze ist babo kludne, aj ked je zvysena teplotka. 🙂

mizu89
10. apr 2015

Ahojte maminy ktore ste dali ockovat svoje deti kedy ste isli najskor von.Viem ze 48h je kritickych po ockovani.no my uz mame po.v stredu sme boli ockovat.maly ide mat 6 mesiacov a zle spava a chcela by som ho dat do kocika a von aby si pospal lepsie ak sa podari 😒 .je zvyknuty na kocik lebo do obedu spava v postielke a poobede ideme na prechadzku.myslite ze mozem ist s nim von?neni ani zima svieti slniecko.

aristka
10. apr 2015

Ak je bez teploty,nie je dôvod neísť kočárovať hneď...tých 48hod si kde nabrala...