dievcata,dnes sme sa ockovalo MMR,zabudla som sa spytat lekarky,ci mozme vonku....mozme?
Myslim, ze urcite ano...nasa doktroka hovori: Ak nie je teplota, moze sa ist na chvilku vonku 🙂 (aj pri nachladnuti alebo lahkej viroze, samozrejme, podla toho, ako sa citi maly pacient, no a ked drobec sedi len v kociku, je to o to jednoduhsie 😉 ...
dieta po MMR ockovani by malo mat aspon 5 dni klud... ja by som vonku urcite nesla... ved mu pichli zivy virus 😒
my sme dnes boli tiez na ockovani a lekarka nam povedala ze dva dni nemame chodit na slnko
tiež sme boli dnes na očkovaní a lekárka povedala, že sa máme správať rovnako, ako keby sme neboli...
nám doktorka vravela po očkovaní keď som sa na to pýtala že pokiaľ nemá teplotu nad 38° tak môžeme
Sice sme este nemalu mmr ale ked sme bolu po inich ockovaniach tak nam dr povedala ze v ten den musime byt doma a aspon dva dni sa treba vyhnut slnku 😉
Jasné, že môžeš áísť vonku, ale 48 hodín by som dieťatko trocha šetrila, nechodila na slnko... Ja som tie dva dni radšej bábo vozila v kočíku ,nech si oddýchne 😉 😉 😉
von mozte ale nie na slnko
jasné že kus môžeš ak ste ok bez teploty tak v tom nevidím žiadny problém 😉
No my sme nikdy nedostali informáciu, že máme byť doma... ani sme nemali reakciu na očkovanie. Ale keby mal teplotu a zle sa cítil, tak sme doma, to je jasné!
Ja som s malym vonku chodila aj po ockovani, samozrejme nie na slniecko a palavu, ale na prechadzku poobede ked nieje slniecko moze ist babo kludne, aj ked je zvysena teplotka. 🙂
Ahojte maminy ktore ste dali ockovat svoje deti kedy ste isli najskor von.Viem ze 48h je kritickych po ockovani.no my uz mame po.v stredu sme boli ockovat.maly ide mat 6 mesiacov a zle spava a chcela by som ho dat do kocika a von aby si pospal lepsie ak sa podari 😒 .je zvyknuty na kocik lebo do obedu spava v postielke a poobede ideme na prechadzku.myslite ze mozem ist s nim von?neni ani zima svieti slniecko.
Ak je bez teploty,nie je dôvod neísť kočárovať hneď...tých 48hod si kde nabrala...
jasné, na prechádzku kľudne, len nech sa nepripečie na slnku 😀