Môže ísť 5-mesačné bábätko po očkovaní do obidvoch nožičiek do nosiča?

6. sep 2024

Môže ísť 5 mesačne bábätko po očkovaní do obidvoch nožičiek do nosiča ? Nechcela som ho tam dávať avšak vždy sme chodili večer na prechádzku a tam si dal 30minutovy šlofik pred nočným spánkom a len sme prišli domov okúpali papať a spinkať. Dnes to bola katastrofa keďže som ho tam nechcela dať lebo vidím že ho to boli. Ale čo zajtra ? Kedy ho tam môžem dať ? Ďakujem

jaass
6. sep 2024

Ja by som nedávala. Nožičky riadne bolia a v nosiči chúďatko by bol ako za trest. Nechať ležať.

autor
6. sep 2024

@jaass veď práve…ale ma oddychovať a spinkať po očkovaní a on 4 hodiny hore čo ešte nikdy nebol…ani spať za cely deň tak 3 hodiny čo inokedy spáva aj 6

jaass
6. sep 2024

Nevadí 🙂 hlavne kludovy rezim, aby pil dosť mliečka 🙏 a dala by som aj náplasť keď máš 🙂

autor
6. sep 2024

@jaass posledné tri dni viac vyvracia ako spapa :/ ale snažím sa mu ponúkať…áno dávam tie chladiace 🙂 aj keď klud sa moc nedarí keďže vie ísť sám na bruško a tam je stále ale keď nie ležkal pri mne a čítali sme knižku 🙂 ďakujem

vevebono
6. sep 2024

Ja by som skúsila dať, ved ak by to bolo dieťatku nepríjemné alebo bolestivé určite dá vedieť

jaass
6. sep 2024

A ako dlho po papani ho drzis na rukách?

dixitka
6. sep 2024

Podľa mňa nosič na nožičky netlačí (v mieste, kde sa očkuje) - teda ak máš nosič ergonomický a dieťa správne usadené. Podľa mňa ho tam môžeš zajtra normálne dať a uvidíš, či bude spokojný. Ak by ho to bolelo, isto sa ozve.

autor
6. sep 2024

@vevebono on je také babo ktoré skoro vôbec neplače keď ma nejaký problém…minule mal klobučik otlačený kruhom cez hlavu a nič, ja hneď panika

vevebono
6. sep 2024

Ver tomu, že keby ho to bolelo, budeš to počuť.

autor
6. sep 2024

@jaass nedržim ho nikdy…položím ho na stehná a ako sedím na gauči tak to urobi taký spád že ma vyššie hlavičku na kolenách a nožičky na mne

autor
6. sep 2024

@dixitka áno mám ergonomický aj dobre nastavený aspoň si myslím, nastavovali nám ho a teraz už len povolujeme ako rastie

autor
6. sep 2024

@vevebono ďakujem skúsim ak bude moc zle s tým spaním aspoň doma na pár minút

jaass
6. sep 2024

Tak skús ho po každom papani držať 10 minút 🙂 uvidis ako zaberie a prestane zvrackať

dixitka
6. sep 2024

Inak som si spomenula, že po druhom očkovaní, čiže okolo tých 5 mes. som malého v nosiči nosila po byte už v deň očkovania, keďže bol uplakaný a len takto sa upokojil a zaspinkal. U nás je nosič všeliek 😀 mmr očkovanie v 15 mesiacoch dokonca absolvoval priamo v nosiči, keďže to bolo do ramena, tak som mu len rúčku vytiahla. Ale to už odbáčam od témy…

autor
7. sep 2024

@dixitka no to vyskúšame potom aj my lebo také plače ako pri týchto očkovaniach sme ešte nemali :/