Môže byť prvé očkovanie v 4. mesiaci?

majkabr
7. máj 2014

Ahojte,počula som že sa prvý krát očkuje dieťa v 3 až 4 mesiaci. Môj malý má už 4 mesiace aj Týždeň môže sa dačo stať ak dám až teraz zaočkovať??

belllinka
7. máj 2014

Už si to prešvihla, radšej už nedávaj očkovať.

domi1988
7. máj 2014

To je nejaka blbost nie, ze to presvihla?.. a ked niekto odlozi do roka a potom dieta normalne zaockuju, tak toto je ta ista situacia nie? Opytaj sa doktorky ale podla mna by sa to dalo..

magic08
7. máj 2014

baby, prestante si z nej utahovat....
@majkabr nestresuj, riadne daj zaockovat, dohodni sa s dr. nic sa nedeje... moj maly ked bol ockovany, mal skoro 5 mesiacov... ...

katy2
7. máj 2014

samozrejme mozes....
@belllinka, preco ju zavadzas? to, ze ty neockujes, nemusis dezinformovat inych..... 😠

irenkask
7. máj 2014

Nič si neprešvihla , ale predtým si riadne naštuduj aké jedy a toxíny obsahujú vakcíny.
A koľko poškodili detí . Aby si si potom netrhala vlasy.
Pretože vakcíny v tejto forme a v tomto zložení a množstve u detí poškodzujú zdravie a vzhľadom na to, že sa u ľudí za tie roky mení aj genetika tak sú vo väčšine prípadov neúčinné.
A keď ti dokaličia dieťa tak ti potom tie doporučovateľky očkovania nepomôžu ani jedna a ešte ťa budú klamať že to nespôsobilo očkovanie.
Je to len na tebe v rukách držíš zdravie a budúcnosť tvojho dieťaťa. 🙂

cmulinko
7. máj 2014

@belllinka odpoved na urovni konika (akurat hupacieho).Mamicka ma zaujem ockovat,tak jej netrep o neockovani a este k tomu ironicky. A teraz k teme.Osobne si myslim,ze sa nic vazneho nedeje ak chces dieta ockovat a zacinas s tym v 4 mesiacoch.Treba sa poradit s lekarom a lekar bude postupovat pri dalsich ockovaniach tak ako ma.

linda20111
7. máj 2014

jasne, zavolaj dr a objednajte sa na ockovanie. stat sa moze ak by bolo dieta chore vtedy sa nesmie dat ockovat a tiez ak bralo antibiotika treba aby presiel nejaky cas od dobratia aspon 2tyzdne.

euka210
7. máj 2014

cim neskor tym lepsie, nemusis stresovat 🙂 Moj prvy bol prvy krat ockovany az v 10m. A druhy ma druhu davku posunutu, lebo bol chory. To ma mat na starosti lekar, jej sa oytaj.
Este mi teraz napadlo...pred mesiacom mal byt moj ockovany, no nebol lebo bol chory, ale lekarka vravela, ze nie su ani vakciny Mozno este stale nie su, lebo co sme boli minuly tyzden, tak o ockovani nehovorila nic a to uz bol zdravy.

darty13
7. máj 2014

Vobec to nevadi, my sme mali 1. Ockovanie v 5 mesiacoch, druhe sme mali teraz v pondelok a to budeme mat sedem a posledne budeme mat az o dva mesiace..... Takze je to ok

standu
7. máj 2014

moja bola az po pol roku lebo bola stale soplava..

kikuska111
1. okt 2020

Synček už je po druhom očkovani plus rota mal .. ma 4 mesiace 🙂