Ahojte, syncek ma 5 mesiacov a stale nie je zaockovany (myslim povinne ockovanie), dr nam odkladal kvoli chorobam jeho brata, potom mal on sopliky, teraz sme zasa ostatni v rodine chori, takze zasa sa to odlozi. Ma alebo mal to niekto podobne? Ze babatko pomaly polrocne a este len caka na prve ockovanie? Co vam k tomu povedal pediater?
Dakujem za vase skusenosti 🙂
Ja nikdy nedávam očkovať december - apríl. Takže vždy všetko sme mali posunuté
Že chvalabohu za takú uvedomelu pedinu, že očkuje len zdravé dieťa.
Prvé dieťa sme začali očkovať 6mesačné, druhé 8 mesačné a tretie 9 mesačné. Mali sme to poposúvané z rôznych dôvodov. Deti sú už veľké, všetky očkovania majú.
Náš syn bol očkovaný omnoho neskôr. Kvôli jeho zdravotnému stavu. Nič nezmeškal. Pediatrička sama na tom trvala. Prvé očkovanie mal až ako 8-mesačný.
nic sa nedeje. neviem presne kedy, ale mysme mali ockovanie odlozene. asi v 6-7m 1x. teda zda sa mi. moja dcera bola este v porodke zaockovana proti TBC, co sa teraz uz nerobi. rana bola zahnisana a preto nas dr nechcela ockovat, kym sa to nepreliecilo.
Nas mal posuvane takmer vsetky ockovania, ale nakoniec ma vsetky. Nasa pediatricka ockuje len zdrave deti.